Anna Lesko, apariție seducătoare la Chefi la cuțite: «Mama ne-a învățat să fim ca niște gheișe»

Ultima actualizare:
Anna Lesko a făcut senzație la Chefi la Cuțite, îmbrăcată sumar
Anna Lesko a făcut senzație la Chefi la Cuțite, îmbrăcată sumar

Anna Lesko gătesște la «Chefi la cuțite» în această seară, într-o postură cu totul nouă. Vedeta ce își răsfaţă mereu familia cu fel de fel de preparate exotice şi delicioase nu se va lăsa mai prejos și vine în seara aceasta să impresioneze trei chefi extrem de pretențioși cu un dish pe măsură.

Îmbrăcată spectaculos, Anna Lesko își va ocupa locul la bancul de lucru și va pregăti un preparat ce pare a fi dedicat lui chef Cătălin Scărlătescu, căci are la bază de fructe de mare: ”Suntem trei la părinți și mama ne-a învățat să fim mereu ca niște gheișe. Ne-a spus să gătim, să avem grijă de bărbatul nostru, să avem grijă, în primul rând de noi! Chiar și atunci când ești obosită, surprinsă, chiar și trezită din somn...să fii mereu aranjată și senzuală”, mărturisește vedeta.


    Anna Lesko a făcut senzație la Chefi la Cuțite, îmbrăcată sumar
Anna Lesko a făcut senzație la Chefi la Cuțite, îmbrăcată sumar

Excentrică și feminină, Anna Lesko își va lua rolul de concurent la Chefi la cuțite în serios, dornică să demonstreze că o femeie seducătoare poate să exceleze și în bucătărie: ”Chiar dacă lumea crede că nu gătesc, probabil că își vor da seama în momentul în care vor vedea cum vorbesc despre mâncare”. Ce vor spune chefii despre preparatul său și de ce va simți nevoia Gina Pistol să intervină în momentul jurizării, telespectatorii vor vedea diseară, de la 20:00.  

Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou împreună la aceeași emisiune TV

Deși în urmă cu mai mulți ani, Anna Lesko și Irinel Columbeanu se iubeau nebunește, iată că acum au ajuns să se întreacă în platouri gătite de ei la Chefi la Cuțite. Irinel Columbeanu și-a dat silința ca preparatul său să fie demn de un chef veritabil, iar ceea ce a gătit afaceristul pare că nu poate lipsi din meniurile de fine dinding de la cele mai prestigioare restaurante ale lumii. 

Anna Lesko si Irinel Columbeanu au format unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la sfârșitul anilor 90, relația lor începând pe când ea avea doar 17 ani, iar el avea pe atunci 38 de ani. Deși nu mulți le dădeau șanse celor doi, relația dintre ei a durat opt ani. 

„Lângă Irinel, am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani; plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare”, spunea Anna despre Irinel în urmă cu câțiva ani. 

Deși în 2004, publicul din Român ia se aștepta ca cei doi să își spună «DA» în fața altarului, iată că, aceștia și-au separat drumurile, iar cântăreața s-a mutat din casa afaceristului. “Nu m-am interesat niciodata de celelalte femei ale lui deoarece eu am fost tot timpul in centrul atentiei. El mi-a demonstrat ca eu sunt cea mai importanta”, a declarat Anna la momentul respectiv.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net