Anna Lesko şi Anda Adam îşi etalează decolteurile generoase în reclame!

image
Anda Adam promovează o linie de ochelari de soare

Divele din show-biz nu o duc deloc rău, la vreme de pandemie, fiind ofertate de diverse firme, pentru reclame. Cu acest prilej, ele şi-au scos la înaintare, pentru un plus de succes, şi decolteurile generoase. De departe, cea mai ”dotată” este Anda Adam, care promovează o linie de ochelari de soare.

O vedeţi trudind la concursul ”Ferma”, de la PRO TV, însă Anna Lesko (40 de ani) îşi rotunjeşte veniturile şi din reclame, cea mai nouă fiind la mobilă, în care îşi etalează şi bustul apetisant, despre care susţine că e 100% natural: ”Nu am silicoane, nici pomeneală! Acum ceva ani am avut o mastoză chistică şi am avut nevoie de o intervenţie la nivelul sânilor. Folosesc sutiene cu push-up şi corsete. Bustul meu e generos de la natură”, a spus ea.  

image
Daniela Crudu face reclamă la vodcă şi la o firmă de machiaj

Anda Adam (40 de ani), care a ieşit din ”Ferma” (PRO TV), a prins o reclamă, dar la ochelari de soare, în care fanii i-au admirat sânii imenşi. Ea a explicat de ce a avut nevoie de ajutorul unui medic estetician: ”Mergeam foarte mult la sală şi începuseră să mi se dezvolte muşchii. La un moment mi-am dat seama ca semănam, la piept, cu un bărbat, îmi pierdusem de tot feminitatea. Aveam doua variante: să mă mai îngraş sau să-mi pun silicoane”, a spus solista la Antena Stars. 

image
Ştefania ”Libelula” face reclamă la un magazin virtual de haine

Cât o priveşte pe Daniela Crudu (31 de ani), care  are modificări corporale de peste 25.000 de euro, aceasta laudă o firmă de băuturi alcoolice, dar şi o alta, de machiaj. Iar Cristina Ştefania Codreanu  (23 de ani) sau ”Libelula”, pe care aţi văzut-o la ”Asia Express” (Antena 1), face reclamă la o băutură energizantă, care conţine un cocktail  de vitamine, şi la un magazin virtual de haine. De-a lungul timpului, solista şi-a mărit sânii şi şi-a reparat dantura.

image
Ştefania ”Libelula” face reclamă la un magazin virtual de haine
cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Elevi liceu Romania FOTO Mircea Moira   Shutterstock jpg
Rareş Bogdan .  FOTO Mediafax
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda