Antonia a filmat videoclip sexy la ea acasă. E foarte senzuală cu noile silicoane

16 aprilie 2020
image
Antonia, sexy în noul videoclip

Chiar dacă stă acasă, îndrăgită solistă este foarte activă și își continuă cariera muzicală, dedicându-le fanilor ei melodia ”Muți”. Videoclipul a fost filmat chiar în superba vilă în care s-a mutat, cu întreaga familie, la sfârșitul anului trecut.

Pentru acest videoclip Antonia (31 de ani)  a îmbrăcat mai multe ținute sexy, care i-au pus în evidență bustul recent mărit în cabinetul chirugului estetician: "Videoclipul piesei <<Muți>> a fost una dintre cele mai tari experiențe, pentru că am filmat la mine acasă, în intimitatea mea și cred că se simte acest lucru, mi-am intrat și mai bine în rol. Abia aștept să îl vedeți!”, a povestit superbă Antonia. ”Muți” este o piesă de dragoste, sensibilă, compusă de Alex Pelin, Amedeo Chiriac și Vlad Lucan, produsă de Vlad Lucan. Videoclipul a fost filmat și regizat de Alexandru Mureșan, producție video Loops Production, montaj Robert Daragiu. ”M-am îndrăgostit de piesă de la prima ascultare. Este sensibilă, sinceră și sper să vă aducă bucurie și căldură în suflete în această perioadă delicată. Chiar dacă stăm acasă perioada această, îmi doresc să rămân aproape de fanii mei atât pe social media, dar și prin intermediul muzicii”, a mai spus Antonia. Cezar Gună, Inna, Minelli, Roxen dar și alți artiști au filmat și ei videoclipuri acasă, în cadrul Home Edition, piese ce urmează să fie lansate în perioada următoare.

Și Dominique a filmat videoclip la "Ora 3"

După succesul pe care l-a înregistrat cu melodia "Răzbunătoare", tânăra solistă Dominique revine în atenția publicului cu piesa "Ora 3", în care își cânta povestea de dragoste, la care a filmat un videoclip cu trei povești de dragoste. “Ideea piesei Ora 3 a fost inspirată dintr-o experiență personală, într-un moment oarecum neașteptat. Când oamenii din jurul meu dansau în club, eu m-am simțit inspirată, am scos telefonul și am început să îmi aștern sentimentele în versuri. Este o piesă intimă și tocmai din acest motiv, cred că oamenii se vor regăși în mesaj", a declarat Dominique.

"Ora 3 este o piesă foarte reală din toate punctele de vedere. Am primit multe întrebări despre videoclip, vreau să spun doar că eu susțîn iubirea în toate formele ei și că mi-aș dori că toată lumea să-și exprime sentimentele liber, indiferent de sex, naționalitate sau religie. Am și cupluri reale în videoclip, dar prefer să rămână un mister cine face parte din comunitatea LGBT și cine nu. Nu îmi doresc decât ca toți să fie priviți și tratați la fel", a mai povestit Dominique. 

Odată cu lansarea acestei piese, Dominique a anunțat și nouă colaborare cu The One Records, un label nou și fresh pe piață din România, reprezentat însă de o echipă cu vastă experiență în domeniul muzicii. "Cu cei de la TheOneRecords a venit totul natural. Când întâlnești oameni cu care rezonezi, știi ce este de făcut. Și bucuria este imensă când sentimentele vin din ambele părți", a spus artista. Videoclipul poartă semnătură echipei Mau Creative, echipa cu care Dominique a colaborat si la clipurile anterioare. Imaginile videoclipului surprind poveștile mai multor cupluri împinse de societate să se desprindă. "Când vine vorba despre iubire, nu există la limite sau bariere".

Citește și:Antonia: «M-am operat la sâni. Sunt fată mare, știu de ce mi-am făcut operație»

FOTO EXCLUSIV Uite în ce palat s-au mutat Alex Velea și Antonia! Noua lor casă a costat peste 500.000 de euro

Antonia: "Îmi e dor de fiica mea, mi-aş dori să fie aici". Cum arată o zi din viața ei, cu Alex Velea și băieții lor

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg
BeFunky collage (22) jpg
1 julia fox jpg jpeg