Antonia a născut cel de-al doilea copil al lui Alex Velea

Ultima actualizare:

    Antonia a devenit mămică pentru a treia oară foto: arhiva personală
Antonia a devenit mămică pentru a treia oară foto: arhiva personală

Fericire mare în familia Antoniei (27 de ani) şi a lui Alex Velea (32 de ani). Frumoasa solistă a adus pe lume în această dimineață al treilea copil al ei, al doilea cu Alex Velea. Antonia a născut, prin cezariană, un băiețel.

Antonia şi Alex Velea au devenit din nou părinţi. Artista a născut, miercuri dimineaţă (7 decembrie), un băieţel sănătos, la o clinică privată din Capitală.

Programată să nască în în apropierea Crăciunului, iată că Antonia a născut mai devreme de termenul stabilit de către medicul care i-a supravegheat sarcina.

simeon stalpnicul png

Ea are o fetiță, pe Maya (6 ani și 4 luni), din căsnicia cu Vincenzo Castellano, și, acum doi băieți cu solistul Alex Velea. Din păcate, starea civilă a vedetei nu-i permite tatălui bilogic Alex Velea să se bucure întru totul de moment, deoarece nou născutul va fi trecut în acte cu numele de Castellano.

Încă nu a divorţat de Vincenzo Castellano

Deşi are o relaţie oficială de mai bine de doi ani cu Alex Velea (32 de ani), solista nu a reuşit să se separe nici acum de italianul Vincenzo Castellano. Ea a băgat divorţ în decembrie 2013, iar de atunci tot speră că va fi o femeie liberă în acte pentru a se putea mărita cu iubitul Alex Velea, dar şi pentru a-l boteza pe fiul lor, Dominic (un an şi şase luni).

Din păcate, ea nu are nici o şansă să-i poarte numele lui Velea prea curând, pentru că despărţirea de italian e mult mai complicată decât credea. Antonia a renunţat la proces anul trecut şi l-a convins pe Vincenzo să meargă împreună la un notar în Bucureşti, pentru un divorţ rapid şi amiabil, mai ales că îşi doreşte să o aducă pe fiica lor, Maya (5 ani şi 10 luni), în România. Însă, pentru a se separa legal de cel căruia i-a fost soţie 4 ani, Antonia trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu un an de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu