Antonia a renunţat la divorţul de Vincenzo

Ultima actualizare:
Aceasta este fotografia de la care au pornit reproşurile
Aceasta este fotografia de la care au pornit reproşurile

Antonia a avut vineri, 10 aprilie, o nouă înfăţişare pentru procesul de divorţ de Vincenzo Castellano. Însă nimeni nu se aştepta la anunţul făcut de vedeta de 25 de ani: ea a decis să renunţe la divorţ.

Vincenzo şi Antonia au ajuns la tribunal, unde s-au purtat frumos unul cu altul. Cei doi s-au îmbărţişat, s-au pupat pe obraz şi şi-au zâmbit, semn că nu există probleme între ei. Cântăreaţa a anunţat că înaintat o cerere prin care a renunţat la divorţ, spre surprinderea tuturor. După ce avocaţii au plecat rapid de la tribunal, Antonia şi Vincenzo au mai rămas înăuntru, unde au continuat să discute. 

Înfăţişarea de vineri a fost a doua din procesul de divorţ. După primul termen, Antonia şi Vincenzo au cerut o amânare, pentru a ajunge la o înţelegere. Iată însă că lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Deocamdată cei doi rămân căsătoriţi, asta dacă nu ajung la notar sau dacă Vincenzo nu va depune acum o cerere de divorţ.

Antonia şi Vincenzo au fost împreună timp de patru ani, dar relaţia lor s-a încheiat în 2012. După separare, cei doi soţi au început o luptă aprigă pentru custodia fetiţei lor, Maya.

Antonia a renunţat la divorţ: S-au căsătorit în 2011

Antonia și Vincenzo s-au căsătorit în 2011, după o relație de patru ani. Cântăreața a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009. A născut în data de 28 august 2010 o fetiță care a primit nota 10, numită Maya Rosaria Castellano. În ziua în care Antonia și Vincenzo s-au căsătorit, și-au botezat și fetița, care atunci avea 7 luni. Fericirea n-a durat însă prea mult. În noiembrie 2012, au apărut primele zvonuri legate de despărţire, confirmate de Vincenzo.

Antonia a renunţat la divorţ: Procesul de divorţ a început în februarie

Procesul de divorţ al Antoniei a fost amânat pentru 10 aprilie
Procesul de divorţ al Antoniei a fost amânat pentru 10 aprilie

Vineri 27 februarie, la Judecătoria Sectorului 2, a avut loc prima înfăţişare a procesului de divorţ dintre Antonia şi Vincenzo Castellano. Foarte punctuală, cântăreaţa a venit la Judecătorie însoţită de tatăl şi de avocatul ei, iar Vincenzo a fost reprezentat, ca şi până acum, de către Ciro, tatăl lui. La intrarea în sală, Antonia şi-a dat seama că nu are buletinul la ea, declarând magistraţilor că i-au fost furate actele. Prima înfăţişare a procesului de divorţ s-a încheiat astfel cu o amânare, următorul termen fiind pe 10 aprilie.

Antonia mai are un copil cu Alex Velea


    Velea, iubitul actual al Antoniei şi Dominic, fiul lorFoto: arhiva personală
Velea, iubitul actual al Antoniei şi Dominic, fiul lorFoto: arhiva personală

Cântăreaţa mai are un copil, Dominic, născut pe 27 decembrie, cu Alex Velea. Cei doi artişti au o relaţie de un an şi jumătate, însă au păstrat secretul până când Antonia a rămas gravidă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net