Antonia, goală și ireal de sexy. Doar Velea o vede așa, în dormitor

22 iunie 2020
image
Antonia este mulțumită de noile implanturi mamare

Antonia a confiscat toate "inimioarele" din Instagram cu aceste fotografii, în care nu-ți poți luat ochii de la corpul ei lucrat cu efort la sala de sport, dar sculptat, pe alocuri, și de medicul estetetician. Antonia are o singură operație estetică, la nivelul sânilor, pe care a recunoscut-o fără fițe.

Senzuala solistă Antonia (31 de ani) face ce face și revine în atenția fanilor, cu poze în ipostaze sexy. Îmbrăcată în cel mai minuscul costum de baie pe care îl avea în șifonier, și care cu chiu cu vai îi acoperea zona intimă și bustul imens, siliconat, Antonia a făcut furori cu formele sale apetisante, în timp ce stătea tolănită pe șezlong, la soare.

image
Antonia este mulțumită de noile implanturi mamare Foto Instagram

Tot la categoria poze-sexy intră și această superbă imagine alb-negru, în care solista apare complet goală, acoperindu-și, totuși, cu palmele, bustul proeminent.

image
Antonia arată incredibil după 3 nașteri

Cântărețul Alex Velea (36 ani), cu care artista are doi băieți, pe Dominique (5 ani și jumătate), și pe Achim (3 ani și jumătate), este mândru de iubita lui, cu care speră să facă și nuntă, după ce Antonia va fi din nou o femeie liberă și în acte. Frumoasa artistă mai are o fetiță, Maya (11 ani), din căsnicia cu Vincenzo Castellano, dar care locuiește cu tatăl ei, în Italia. Antonia duce dorul scenei, și de abia așteaptă să revină în spectacole, primul fiind  anunțat pe 26 iunie, în parcarea de la Romexpo, unde spectatorii o vor aplauda din propriile mașini.

Citește și:

EXCLUSIV Alex Velea, cel mai sincer interviu de ziua lui: «Da, avem o casă ca în filme, dar nu ne lăudăm, cum fac alții»

În sfârșit! Antonia și-a etalat silicoanele în toată splendoarea! A făcut plajă în curte

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Cătălin Zmărăndescu 7 jpg webp
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg