Antonia, incompletă fără Maya: „Fetița mea lipsește!”

simeon stalpnicul png
Antoniei îi lipsește foarte mult Maya, fetița ei, care locuiește în Italia Foto Instagram

Este cunoscută deja drama pe care cântăreața Antonia o trăiește, deoarece fiica ei Maya, rezultată din căsătoria cu primul soț, Vincenzo Castellano, locuiește departe de ea, în Italia.

După ce tocmai au câștigat un proces contra lui Vincenzo, care atestă că Alex Velea este adevăratul tată al celor doi băieți pe care îi are cu Antonia, Akim și Dominic, și astfel copiii îi vor purta numele de familie, se pare că cei doi sunt pregătiți din nou de luptă cu fostul soț al cântăreței. „Fostul” soț impropriu spus, pentru că momentan, din cauza unor întârzieri și amânări procedurale, Antonia figurează în acte ca fiind încă soția italianului, acesta fiind și motivul pentru care până acum, cei doi băieți ai ei s-au numit „Castellano”. Din cauza faptului că Vincenzo nu vrea să-i acorde Antoniei divorțul, deoarece se teme că ar putea pierde custodia fetiței lor, Antonia suferă după micuța Maya și se pare că este mai pregătită ca oricând să rezolve acest lucru în instanță.

simeon stalpnicul png
Antonia susține că din poză lipsește Maya, fetița ei cu Vicenzo CastellanoFoto Instagram

Încurajată de rezultatele favorabile ale procesului anterior, Antonia a anunțat subtil pe Instagram că este gata să se lupte pentru custodia Mayei. Cântăreața a publicat recent o poză ce o ilustează pe ea îmbrățisându-i pe cei doi băieți pe care îi are alături de Alex, însă în continuarea imaginii, a scris un text care părea că îl vizează direct pe fostul ei partener. „Această fotografie este incompletă, deoarece fetița mea lipsește din ea, dar sunt sigură că Dumnezeu lucrează prin căile Lui pentru a face ca această fotografie să fi una completă, foarte curând”, a scris Antonia, determinată să obțină custodia fetiței.

Prietenii ei virtuali au încurajat-o și i-au sugerat să fie puternică, susținând că sunt alături de ea. „Așteptăm poza completă cât de curând posibil. Până atunci, ne bucurăm cu pozele acestea superbe! Să fie sănătoși și să vă bucurați de ei! Sunteți o familie frumoasă!”, i-a spus o admiratoare.

Până la întregirea familiei, momentan Antonia și Alex glumesc pe seama botezului celor mici, care nu au fost încă creștinați, din cauza problemelor anterior menționate. „După ce o să termine Antonia cu divorțul. Peste 10-15 ani. Atunci facem botezul. Și botez și majorat. O să îi botezam, trebuie. Eu l-am dat în judecată ( pe Vincenzo n.r), au numele meu. Deci îi cheamă Velea acum. Noi trăim în concubinaj, trăim o telenovelă”, a spus Alex, acum câteva luni, la un post de televiziune.

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg