Antonia şi Alex Velea s-au asortat perfect la cununia lui Boier Bibescu!


    Antonia şi Alex Velea, alături de Boier Bibescu şi logodnica lui la Starea Civilăfoto: arhiva personală
Antonia şi Alex Velea, alături de Boier Bibescu şi logodnica lui la Starea Civilăfoto: arhiva personală

Nici nu zici că a născut! Antonia a atras toate privile sâmbătă. Artista şi iubitul ei, Alex Velea, au fost martori la cununia civilă a lui Boier Bibescu cu logodnica sa Alina Vladu. Cântăreaţa a îmbrăcat o rochie de culoare bleu ciel cu spatele gol la care sutienul a fost de prisos, iar partenerul ei a purtat un sacou elegant în aceeaşi nuanţă.

Agitaţie mare la Starea Civilă sector 4! În jurul prânzului, Boier Bibescu, pe numele său real Răzvan Mircea Bătrânu, şi-a oficializat relaţia cu Alina Vladu. Logodnica artistului este însărcinată în luna a şasea şi a purtat la cununia civilă o ţinută specială, de graviduţă. 

"Astăzi am avut cea mai importanta zi din viaţa mea. Te iubesc, soţia mea şi pe voi naşii mei dragi. Suntem o familie minuntă", a scris Boier Bibescu din sala de ceremonii pe contul său de socializare.

Antonia şi Alex Velea s-au îmbrăcat de la stilista Adina Buzatu
Antonia şi Alex Velea s-au îmbrăcat de la stilista Adina Buzatu

Antonia şi Alex Velea au venit şi au plecat separat la primărie. Artista a ajuns cu puţin timp înainte ca mirii să intre în sala de căsătorii, iar după terminarea ceremoniei, solista a plecat cu o altă maşină. Galant, iubitul ei a însoţit-o şi i-a făcut o declaraţie de dragoste înainte să urce în vehicul, cuvinte care au emoţionat-o. "Te pup, te iubesc, ai grijă de tine", i-a spus Alex Velea Antoniei, semn că nu mai este supărat pe ea după ce artista s-a întors din Italia în acelaşi avion cu socrul ei, Ciro Castellano. 

Antonia şi Alex Velea au avut o zi agitată joi, când solistul şi-a aşteptat iubita la aeroport. Antonia se întorcea de la Napoli, acolo unde şi-a vizitat fiica, dar nu a venit în ţară singură, ci a călătorit alături de tatăl lui Vincenzo Castellano. Vestea însă nu i-a picat deloc bine lui Alex Velea, care s-a schimbat la faţă când a auzit cu cine a călătorit Antonia.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg