Antonio Pasarelli şi fiul lui gătesc la Paprika TV. Care e mâncarea lor preferată: «Noi, bucătarii, mâncăm cel mai prost»

Ultima actualizare:

    Celebrul chef se află  în România de 30 de ani,  iar pe fiul lui l-a inițiat în  arta culinară la 18 ani
Celebrul chef se află în România de 30 de ani, iar pe fiul lui l-a inițiat în arta culinară la 18 ani

Printre cei mai îndrăgiţi bucătari pe care îi vedeţi pe micile ecrane se numără şi Antonio Pasarelli, cunoscut atât pentru emisiunile lui, cât şi pentru reţetele preparate la diverse posturi tv în decurs de mai mulţi ani. Iată că el revine pe micile ecrane şi nu singur, ci alături de fiul lui, Michael Pasarelli, alături de care am depănat poveşti din bucătărie.

Fanii cunoscutului chef italian Antonio Passarelli (61 de ani) trebuie să ştie că el poate fi revăzut la Paprika TV în cea mai nouă producţie a postului din 15 octombrie, de la ora 21.30, în 24 de ediţii ale emisiunii. Şi nu singur, ci împreună cu fiul lui, Michael Passarelli (36 de ani), în emsiunea „Antonio şi Michael în bucătărie”. Cei doi vor găti şi vor prezenta telespectatorilor reţetele vechi, consacrate, care vor face „casă bună” cu cele noi. Passarelli se află în ţara noastră de aproape trei decenii, iar Michael, după şase ani petrecuţi în şcoli cu profil gastronomic şi restaurante din Belgia, Italia, Olanda şi Elveţia, descoperă acum specificul bucătăriei româneşti.

Urmând calea tatălui său, după ani de călătorii, studii şi experienţă în Europa, Michel a venit în România pentru a-şi fructifica cunoştinţele în noua emisiune de la Paprika TV. „Eu am venit în România acum 18 ani, am început treptat să gătesc, mai întâi am spălat vase şi apoi am gătit. Şi făceam cumpărături”, ne-a povestit Michael într-un interviu exclusiv.

Am vrut să aflăm dacă au şi alte proiecte împreună, iar Antonio ne-a spus că are „un proiect important” la Constanţa şi Mamaia, unde este chef executiv. „Termin de scris o carte în care el are un aport, pentru că e una cu amintiri de viaţă şi bucătărie. Este cel mai bun coleg pe care îl am, şi mai am doi colegi, «copii adoptivi», cu care lucrăm, Costi şi Ionuţ. Mai am o fată, Francesca, lucrează în inginerie, construcţii, arhitectură, un geniu. Ea stă cu mama ei la Bari, în Italia”, ne-a povestit cheful.

Am aflat de la cei doi că după o zi întreagă de gătit nu mai pregătesc nimic acasă. „Noi, bucătarii, mâncăm cel mai prost”, spune Antonio, căruia îi plac spaghette pomodoro basilio. Iar Michael iubeşte pizza foccacia, cu aluat din cartofi. Fiul lui Antonio nu este însurat, dar are cu prietena lui doi copii, un băieţel de şase ani şi o fetiţă de trei ani. Antonio ne-a mai spus că găteşte cu inima şi şi-a adus aminte că o făcea pentru Adrian Sârbu, fostul director de la PRO TV. „Am lucrat cinci-şase ani şi îmi spunea că atunci când veneam eu, se simţea şi le spunea fetelor că este Antonio în bucătărie. Deosebirea o face sufletul”, ne-a mai spus în încheiere cunoscutul chef.

Şi ei lucrează în bucătărie alături de copiii lor

Anul trecut, cunoscutul bucătar Horia Vîrlan (55 de ani) a filmat o ediţie specială a emisiunii „Mama mea găteşte mai bine” (Prima TV), de Paşte, împreună cu fiica lui, Ileana. 

Şi Patrizia Paglieri (48 de ani) a filmat şi prezentat la Paprika TV showul „Ca la mama acasă, cu Patrizia Paglieri”. La întâlnirea cu presa, vedeta a venit cu fiul ei, Francesco, iar tânărul şi-a ajutat mama în bucătărie la eveniment. Însă a făcut-o şi în emisiune şi o face în continuare şi în timpul liber.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
regina elisabeta getty jpg
image png
televiziune webp
jador oana ciocan colaj facebook jpg
marcel pavel
alex dobrescu jpg
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net