Antrenorul vedetelor scoate «untul» din dive la sala de fitness! Cum le ajută să slăbească


    Cristina Spătar a avut nevoie de îndrumarea lui Alex FlorescuFoto: arhivă personală
Cristina Spătar a avut nevoie de îndrumarea lui Alex FlorescuFoto: arhivă personală

Un corp de invidiat înseamnă multe sacrificii, iar vedetele noastre, care sunt mereu în atenţia publicului, ştiu că trebuie să tragă din greu la sala de fitness. Vărul lui Pepe, celebrul Alex Florescu, este antrenorul care nu îşi lasă la propriu elevii să respire până ce nu îşi termină în ritm alert seriile de antrenamente. Şi nu sunt puţine. Am aflat de la el, pentru ce exerciţii optează divele autohtone, dar şi sportivii celebri care i-au trecut pragul sălii sale din Pipera.

O fi el vărul lui Pepe, dar Alexander Florescu şi-a clădit propriul nume după ce a devenit antrenor personal și proprietar al unui club de fitness. Tânărul este la fel de ambiţios ca elevii care îi frecventează sala, iar printre ei regăsim nume celebre. Cristina Spătar, Ozana Barabancea şi fotbaliştii Iulian Miu, Nana Falemi şi Mihai Pintilii (FCSB) se antrenează constant la sală şi am aflat de la antrenorul lor ce exerciţii fac şi ce vor să îmbunătăţească la ei. 

Cristina Spătar, accent pe cardio şi tonifiere

Cine o vede pe Cristina Spătar se întreba ce ar putea să mai caute la sala de fitness, dar artista a avut un scop precis. Mamă a doi copii, cântăreaţa a vrut să-şi păstreze silueta şi după naştere şi antrenorul ei ne-a povestit ce a făcut.  

"Când a venit la noi la sala, Cristina a spus de la bun început că își dorește să își îmbunătățească aspectul fizic și să își tonifice musculatura. Antrenamentul pe care l-am ales pentru ea este unul funcțional cu accentul pe cardio și tonifiere (killer body workout). Practic, ce a făcut ea are ca efecte atât slăbitul, cât și tonifierea", a mărturisit Alex Florescu.

Ozana Barabancea se reinventează pe zi ce trece
Ozana Barabancea se reinventează pe zi ce trece

O altă vedetă care s-a antrenat din greu a fost Ozana Barabancea. Soprana a avut nevoie de antrenor personal după operaţia de micşorare a stomacului. A rămas cu un surplus de grăsime în zona abdomenului şi a încercat orice.

Ozana Barabancea, fitness intensiv după operaţia la stomac 

"Ozana este o prietenă bună și asemenea tuturor celor care ne trec pragul a primit atât din partea mea, cât și a echipei mele tot suportul în a-și recâștiga încrederea în ea, în a nu renunta, iar rezultatele nu s-au lăsat îndelung aşteptate. Ozana nu avea nevoie să slăbească. Efectul antrenamentului pesonalizat creat pentru ea a dat rezultate. Acum, corpul se reface frumos, mușchii se tonifiază, iar aspectul general al vedetei este unul de invidiat, așa cum se vede și la televizor", a adăugat antrenorul. 

Fotbaliştii fac antrenamente pentru a-şi creşte rezistenţa la efort

Spre deosebire de artiste, fotbaliştii au alte tehnici de antrenament, mult mai dure. Alex Florescu a explicat ce fac sportivii ca să aibă rezistenţă pe teren. 

"Nana Falemi are propriile sale formule de antrenament, în care pune mare accent pe îmbunătățirea rezistenței, a vitezei și a forței. Are o rutină foarte strictă de antrenament de forță, pe care o completează în sala de fitness, cu gantere și haltere.

Nani Falemi a apelat şi el la antrenorul de fitness
Nani Falemi a apelat şi el la antrenorul de fitness

Important de știut atât în antrenamentul fostului jucător de fotbal, cât și al celorlalte persoane care vin la sala este faptul că indiferent de specificul sportului practicat, scopul pregătirii fizice este îmbunătățirea capacității de efort. Eu sunt adeptul programelor «Circuit Training», unde se lucrează pe sistem forță în regim de rezistență", a mai spus antrenorul vedetelor. 

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
infidelitate jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg