Antrenorul vedetelor spune cele 3 secrete ale unui antrenament de succes

simeon stalpnicul png
Florin Neby este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de fitness din Capitală. A colaborat cu multe vedete, precum Simona Gherghe (în stânga) și Carmen Brumăcolaj: Click!

S-a terminat cu Srăbătorile de Iarnă și deja lumea se gândește cum să revină în formă sau să scape în sfârșit de kilogramele în plus acumulate și înmulțite în decembrie. Florin Neby, antrenorul de sport al vedetelor, oferă câteva sfaturi motivaționale.

Dani Oţil, Răzvan Simion, Jorge, Liviu Vârciu, Simona Gherghe, Vladimir Drăghia, Ilan şi Alina Laufer, Carmen Brumă, Iuliana Marciuc și Sorana Darclee sunt doar câteva din celebrităţile autohtone ce au fost antrenate de Florin Neby. Campion mondial la gimnastică aerobică, Florin Neby a explicat care sunt secretele unui antrenament de succes.

„Fericirea este un motivator”

simeon stalpnicul png
Florin Neby este campion mondial la gimnastică aerobicăfoto: arhiva personală

„Tuturor le-am recomandat ascultarea melodiilor preferate, pentru că acestea dau energie şi motivează să se lucreze mai mult. Apoi, antrenamentele alături de un alt prieten, în faţa căruia nu se pot invoca scuze pentru absenţă, sunt la fel de eficiente. Nu în ultimul rând, recomand voia bună şi energia pozitivă la antrenamente. Fericirea este un motivator natural ce cu siguranţă va avea ca rezultat mersul regulat la sală. Să nu uităm: determinarea este cel mai improtant lucru dacă vrem să reuşim în a avea o condiţie fizică bună, altfel cedăm oboselii sau plictiselii”, a explicat Florin Neby.

Antrenorul este cunoscut și pentru programele de transformare corporală inventate, denumite „BecomeFit” şi „BecomeFit Corporate”, care au fost premiate la Galele Star Awards şi iClara Media Awards 2016.

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
BeFunky collage (28) jpg
dica
Scoala distrusa in regiunea Herson FOTO Profimedia
image
image
image
image
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png