Anunțul Florentinei Opriș: „Voi fi soacră!”. Ce spune despre viitoarea noră

Ultima actualizare:

Moment emoționant de Crăciun pentru prezentatoarea Kanal D, Florentina Opriș. Într-un cadru de familie, lângă brad, a urmărit cu lacrimi în ochi cum fiul ei face un pas important în viață și își cere iubita în căsătorie.

Florentina Opriș, împreună cu fiul și cu nora ei
Florentina Opriș, împreună cu fiul și cu nora ei

„Voi fi soacră!”, a declarat bucuroasă, pentru Click! Florentina Opriș, prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” de la Kanal D. După opt ani de relație, fiul ei, Loren, a decis să o ia în căsătorie pe Ana-Maria Darie, colega de liceu și cea mai bună prietenă. Pentru asta, a avut nevoie de ajutorul mamei. „M-a rugat să îl ajută să aleagă inelul de logodnă și am mers cu el în magazin să-l cumpere. Credeam că o va cere de soție în vacanța pe care și-o programaseră la Barcelona, după Crăciun, dar s-a întâmplat înainte. Eram acasă, în Ajun, cu ei doi și cu mama Anei. La 12 noaptea, lângă brad, a pus marea întrebare. Am avut și eu emoții incredibile, odată cu el. Momentul a fost pe cât de simplu și de clasic, pe atât de emoționant. Nu a fost nimic grandios, în public, ci doar acasă, cu familia”, ne-a povestit Florentina Opriș.

Ana a primit inelul de logodnă în seara de Ajun
Ana a primit inelul de logodnă în seara de Ajun

Florentina Opriș: „O văd nu ca pe o noră, ci ca pe o fiică”

Loren și Ana se știu din clasa a IX-a, au fost colegi de clasă, anul acesta împlinesc amândoi 30 de ani, iar împreună sunt de 8-9 ani. Relația dintre „soacră” și „noră” a fost de la început una aparte. „Eu dintotdeauna mi-am dorit să am o fată. Am rămas însărcinată o singură dată, cu Loren. De când a apărut Ana în familie, simt că mi s-a îndeplinit visul, ea e ca și fiica mea. Ne potrivit în multe privințe, suntem pe aceeași lungime de undă... ea e delicată, atentă la detalii, o fată foarte bună”, spune cu mândrie Florentina.

De altfel, cele două lucrează împreună. De ani buni, Ana a fost angajată pe partea de vânzări și PR la firma de publicitate a Florentinei, acolo unde manager este chiar fiul. Mai mult, pentru că a văzut că se descurcă, prezentatoarea tv i-a dat o rubrică în propria emisiune de la Kanal D. „Ea se ocupă de Recomandarea săptămânii, unde aveam nevoie de o prezentatoare din generația tânără. Se descurcă de minune”.

Deocamdată, tinerii nu au stabilit data nunții. Probabil va fi în acest an, dacă situația pandemică o permite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net