Are 67 de ani și își ia rochii doar din străinătate. Vezi despre ce solistă este vorba!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Stela Enache (67 de ani) sau Steriana Aurelia Bogardo, pe numele său din buletin, arată impecabil și la 67 de ani. Interpreta care a cunoscut notorietatea cu piesa ”Ani de liceu”, coloana sonoră a peliculei ”Liceenii”, a rămas una dintre cele mai elegante cântărețe ale Epocii de Aur.

La evenimente ori pe scenă, artista este aranjată la patru ace și încă își permite, datorită siluetei pe care a reușit să o păstreze încă din anii adolescenței, să poarte rochii strâmte. Prezentă marți seară, la Sala Palatului, la concertul lui Cătălin Crișan (49 de ani), Stela a fost din nou în centrul atenției. 

Jovială, ca de obicei, artista ne-a vorbit despre cochetăria sa: “Îmi place stilul clasic și adesea îmi cumpăr lucruri din străinătate. Nu am case de modă speciale.

De exemplu, probez 20 de rochii într-un magazin, dar îmi cumpăr doar una. Când îmi aleg vestimentația sunt conștientă de vârsta mea, trebuie să mă pună în valoare. Să nu fie nici prea scurtă, nici prea lungă. Prin magazinele din România nu prea am timp să umblu, plus că nu îmi place în mall”. Vedeta are 58 de kg, exact ca acum 40 de ani: “Aș vrea să fac sport, dar nu ajung, căci am un program încărcat. Cred că alergătura de zi cu zi și gândurile mă țin în priză, nu te lasă să cazi psihic.

Plus că oamenii care te plac îmi dau un avânt și o energie care mă mențin la înălțime. Sunt o norocoasă în privința tenului  și nu apelez la tratamente cosmetice. Folosesc doar o cremă de la farmacie, și cam atât. Nici la farduri nu prea apelez, prefer să las tenul să respire”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net