Are 8 clase, dar e mereu în topuri. Cine este Abi Talent, tânărul care a cucerit internetul

image
Abi a rupt topurile muzicale din România

Abi Talent a rupt topurile industriei muzicale din România. La doar 18 ani, tânărul a cucerit inimile fanilor din întreaga România. Deși a fost blamat de-a lungul timpului pentru stilul muzical abordat, el se mândrește cu reușitele sale și cu banii pe care îi câștigă din concerte.

Abi Talent se consideră cea mai în vogă vedetă de la noi din țară, în momentul de fața. Alberto, pe numele lui real, este unul dintre cele mai influente persoane din România, astfel că, pozele publicate strâng sute de mii de like-uri. Una dintre fotografiile lui a depășit recordul de aprecieri pe Instagram în România.

image
Abi a rupt topurile muzicale din RomâniaFoto Instagram

Abi Talent a rupt topurile muzicale la doar 18 ani

Tânărul aspirant la o viață de artist a mărturisit că, deși are doar 8 clase, simte că ar fi terminat 14 facultăți, și mai în glumă, mai în serios, pretinde că ar studia medicina. Familia lui este foarte mândră de succesul lui, și, din spusele lui, aceștia l-ar încuraja să continue acest stil de muzică care este destul de vuglar.

„Eu sunt țigan. Cu astea 8 clase ale mele, am creier de 14 facultăți. Ei zic de mine: uite ce cântă, dar în timpul ăsta eu număr bani și ei mănâncă pateu. Sunt fenomen de câteva luni, de 6 luni. Am văzut treaba asta cu trap-ul. Am zis: de ce să-ii las pe ăstia să facă greșit, când pot să fac eu, să fie bine. Am zis „abi talent” pentru că în România prinde „abi talent”, prinde talent, finețe, de-astea, manele. Și maneaua este trap, numai că este turcească. Sunt țigan, știu ce e. Eu scriu versurile, nu ar mai fi natural dacă le-ar scrie altcineva. Mă cred...în momentul ăsta, sunt cea mai mare vedetă. Eu am cea mai mare atenție în momentul ăsta, sunt cel mai natural, nu mă prefac. Mai am 3 frați, frații meu s-au obișnuit că sunt vedetă.

Părinții mei sunt foarte fericiți că nu mai depind de ei, financiar. Îmi fac banii mei, mulți. Nu mai stau pe banii părinților, îmi cumpăr hainele de mii de euro din banii mei. Părinții mei nu au foarte mulți bani, e familie normală, decentă. Am cele mai multe like-uri din România, la ultima poză. Figurant nu sunt, înainte eram mai rău. Am multe concerte, lumea mă cere la concerte. Am cântat aproape la toate balurile” a povestit el, pentru „Star Magazin”. 

Abi a lansat o piesă nouă care a rupt topurile

Cum a devenit cunoscut Abi

Abi a devenit cunoscut în anul 2017, atunci când a scos o piesă cu titlul «Papuci Gucci», melodie care a strâns foarte multe critici, însă în același timp, vizualizările de pe YouTube l-au făcut să continue să cânte. Din acel punct, Abi a devenit un nume foarte cunoscut în industria din România, și a strâns mii de urmăritori pe rețelele de socializare, iar în topurile de YouTube, el este mereu pe primul loc. De curând, a lansat piesa «Rege pă România» și se află în continuare pe locul 1 în topuri și deja are 10 milioane de vizualizări. Nu știm dacă vizuaizările de pe Youtube sunt doar curiozități ale oamenilor pentru a vedea cu ce mai șochează tânărul care susține că facultatea nu este un lucru necesar în viață, ori învățământul în general, sau lumea chiar apreciază stilul lui.

În prima lui piesă lansată care a strâns aproape 18 milioane de vizualizări pe Youtube, Abi cântă despre faptul că are bani și că nu recomandă oamenilor să meargă la școală, ba, mai mult de atât, recunoaște că ar vrea să-i bată pe toți oamenii care ascultă muzică rock.

cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
rusi finlanda
309479561 627647835413743 5142992967937955401 n jpg
image
image
image
image
codin maticiuc
florin ristei si naomi hedman
colaj coolio 1 png
cub adela popescu png
Robert Cormier SURSA FOTO Instagram
Te cunosc de undeva 1 jpg