Are deficien╚Ťe de auz ╚Öi muzica ├«n s├ónge. La 15 ani a dat gata juriul de la ÔÇ×Rom├ónii au talentÔÇŁ

simeon stalpnicul png
George Aghinea, 15 aniFoto: captur─â Pro Tv

Fiecare sear─â de "Rom├ónii au talent" reprezint─â un mix inedit de emo╚Ťie, spectacol, comedie ╚Öi suflet.╚śi vineri, 24 martie, toate aceste ingrediente s-au reg─âsit din plin.

George Aghinea are 15 ani ╚Öi din T├órgu Ocna. De la patru ani, din cauza unui tratament, s-a ales cu deficien╚Ťe de auz. Tocmai de aceea, de fiecare dat─â c├ónd jura╚Ťii ├«i adresau o ├«ntrebare, ei trebuiau s─â repete. Nu a vrut s─â atrag─â aten╚Ťia asupra problemei sale, a╚Öa c─â a ├«ncercat s─â o minimalizeze. Din aceast─â cauz─â, adolescentul nu a putut c├ónta de c├ónd ╚Öi-ar fi dorit, ci dup─â ce a f─âcut rost de ni╚Öte aparate auditive cu ajutorul c─ârora acum ├«╚Öi poate tr─âi pasiunea: muzica.

A ales o piesă dificilă. "At last", de la Etta James, iar Andra a fost cucerită de la primele note. Ea a fost cea care s-a ridicat de pe scaun înainte ca piesa să se termine, alături de Mihaela Rădulescu.

To╚Ťi jura╚Ťii i-au dat "Da", iar Andi Moisescu i-a dat o bil─â alb─â pentru modestia ╚Öi grija cu care nu a vrut s─â atrag─â aten╚Ťia asupra deficien╚Ťei de auz cu care se confrunt─â.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg