Are deficiențe de auz și muzica în sânge. La 15 ani a dat gata juriul de la „Românii au talent”

simeon stalpnicul png
George Aghinea, 15 aniFoto: captură Pro Tv

Fiecare seară de "Românii au talent" reprezintă un mix inedit de emoție, spectacol, comedie și suflet.Și vineri, 24 martie, toate aceste ingrediente s-au regăsit din plin.

George Aghinea are 15 ani și din Târgu Ocna. De la patru ani, din cauza unui tratament, s-a ales cu deficiențe de auz. Tocmai de aceea, de fiecare dată când jurații îi adresau o întrebare, ei trebuiau să repete. Nu a vrut să atragă atenția asupra problemei sale, așa că a încercat să o minimalizeze. Din această cauză, adolescentul nu a putut cânta de când și-ar fi dorit, ci după ce a făcut rost de niște aparate auditive cu ajutorul cărora acum își poate trăi pasiunea: muzica.

A ales o piesă dificilă. "At last", de la Etta James, iar Andra a fost cucerită de la primele note. Ea a fost cea care s-a ridicat de pe scaun înainte ca piesa să se termine, alături de Mihaela Rădulescu.

Toți jurații i-au dat "Da", iar Andi Moisescu i-a dat o bilă albă pentru modestia și grija cu care nu a vrut să atragă atenția asupra deficienței de auz cu care se confruntă.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg