Are dureri de spate după accident, dar va cânta în cinci locuri de Revelion

Ultima actualizare:

    Foto: Cătălin Muntean photographer
Foto: Cătălin Muntean photographer

Noaptea de Revelion este un bun prilej pentru vedete ca să-şi rotunjească serios veniturile, căci, pentru un spectacol, încasează bani frumoşi, în jur de 1.000 de euro. Iată însă că, pe lista celor vor înveseli mesenii, în ”Noaptea dintre Ani”, se numără şi câţiva solişti aflaţi pe tratament, inclusiv Mira, care a rămas cu sechele după accidentul auto de luna trecută.

Mira, fostă concurentă la show-ul ”Vocea României” (PRO TV), în 2012, era în culmea fericirii la începutul lunii trecute, când tocmai semnase un contract de colaborare cu DJ Project, devenind, la numai 22 de ani, solista trupei. Iată însă că fericirea ei avea să se transforme în coşmar, pe 18 septembrie, în timp ce se afla pe DN7, în judeţul Vâlcea. Un tir, intrat pe contrasens, a transformat maşina formaţiei într-un morman de fiare:


    Ana Maria Cismaru are mari dureri de coloană, dar deja se pregăteşte de concertele din ”Noaptea dintre Ani”Foto: Cătălin Muntean photographer
Ana Maria Cismaru are mari dureri de coloană, dar deja se pregăteşte de concertele din ”Noaptea dintre Ani”Foto: Cătălin Muntean photographer

”Am o grămadă de cioburi în cap, unul mi-a crestat rău faţa, doctorii mi-au pus câteva copci, am nasul spart şi mari dureri de coloană. Nu pot sta mult în picioare, am coşmaruri, nu mă pot odihni”, a spus ea, imediat după ce a văzut moartea cu ochii. În câteva spectacole, Mira a fost înlocuită de Giulia Huidu, fosta solistă a trupei DJ Project, dar acum deja urcă pe scenă.

Deşi nu se simte foarte bine şi nu prea poate sta mult timp în picioare, Mira a acceptat seria spectacolelor de Revelion: “Nu mai ameţesc, nu mai iau nici pastile, doar vitamine să mă întărească. Mă mai dor nasul şi coloana. De Revelion ştiu deja că am cinci spectacole cu formaţia, dar şi singură”, ne-a declarat vineri Mira.


    Cristi Minculescu va avea recitaluri şi în aer liber
Cristi Minculescu va avea recitaluri şi în aer liber

Şi Cristi Minculescu (58 de ani), care în 2009 a suferit un transplant de ficat, va urca pe scenă, pe 31 decembrie, conform spuselor impresarului său, Raluca Mihail: “Cristi are programate concerte în preajma Crăciunului, dar şi de Revelion. Pe data de 20 decembrie va fi la Paşcani, la Casa de Cultură, pe 21 decembrie, la Casa Sindicatelor din Botoşani, iar pe 22, la Suceava. Cât priveşte activitatea din noaptea de Revelion suntem încă în discuţii cu mai multe persoane, va cânta şi atunci, ca în fiecare an. Are oferte să cânte în aer liber, dar şi la petreceri private”.


    Leo Iorga, care se luptă de şase ani cu cancerul pulmonar, va susţine concertul în oraşe din Ardeal
Leo Iorga, care se luptă de şase ani cu cancerul pulmonar, va susţine concertul în oraşe din Ardeal

Nici Leo Iorga (52 de ani), cântăreţul care se luptă de şase ani cu cancerul pulmonar, nu va sta acasă, strângând bani pentru tratamentul costisitor: ”Ştiu că Leo are concerte, undeva în vestul ţării. Unele sunt stabilite deja, cu altele suntem în discuţii”, ne-a spus Paula Lorga, soţia artistului. Din păcate, Alexandru Arşinel (78 de ani), care în 2013 a trecut printr-un transplant renal, iar în 2016 a suferit a cincea operaţie la coloană, se vede nevoit să rămână alături de familie, în ”Noaptea dintre Ani”: “Anul acesta vreau să mă odihnesc, să stau la masă alături de soţia bolnavă, de cei doi copii şi de nepoţei”, a mărturisit marele comic, pentru Click! Arşinel a suferit săptămâna trecută un puseu de tensiune, a fost la un pas de leşin, medicii sfătuindu-i să se odihnească mai mult. 

DJ Wanda: «Voi pune muzică într-un club din Londra»


    DJ Wanda, care s-a externat recent, a rămas la fel de activă
DJ Wanda, care s-a externat recent, a rămas la fel de activă

Maria Mihaela Cojocaru (40 de ani) sau DJ Wanda, pe numele său din buletin,  a revenit recent din Turcia, unde a fost supusă unor analize amănunţite. Starea ei de sănătate continuă să fie delicată dar, cu toate acestea, artista nu renunţă la muncă. Senzuala brunetă avea vineri peste 20 de cereri de tatuaje, la salonul ei. Şi de Revelion a fost ofertată. „Sunt în discuţii avansate pentru a susţine un concert la Londra. Am mai primit şi oferte din Bucureşti, însă voi pleca la Londra să pun muzică într-un club”, ne-a povestit vedeta.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net