Arpad Paszkany, a patra oară tătic. Soţia tinerică este însărcinată în 5 luni

Ultima actualizare:

    Arpad şi Ane Paszkany s-au căsătorit în secret în 2016Foto: arhivă personală
Arpad şi Ane Paszkany s-au căsătorit în secret în 2016Foto: arhivă personală

Arpad Paszkany (47 de ani) se pregăteşte pentru al patrulea moştenitor. Într-o discreţie totală, fostul patron al CFR-ului şi soţia lui Ane, mai tânără cu aproape 20 de ani, vor schimba din nou scutece în această vară. Anunţul a fost făcut de partenera afaceristului, care a mărturisit că este gravidă în 21 de săptămâni.

Arpad Paszkany şi a Ane Feher, naşii de botez ai celor doi copii ai Andrei, sunt gata pentru un nou membru în familia lor. Cuplul are deja o fetiţă, în vârstă de doi ani şi jumătate. Vestea emoţionantă a fost împărtăşită aporopiaţilor după ce Ane a trecut cu brio de primul trimestru.

"Tocmai mi-am terminat antrenamentul la sală pentru azi şi... da, sunt însărcinată în 21 de săpătmâni! Surpriză! Sunt foarte fericită că suntem binecuvântaţi să avem un nou membru în familia noastră frumoasă", notat Ane în dreptul unei imagini în care apare la sala de fitness, iar burtica a început să prindă contur. 

Aşa arată soţia lui Arpad Paszkany, însărcinată în 5 luni
Aşa arată soţia lui Arpad Paszkany, însărcinată în 5 luni

Ane este nu doar o prietenă veche a Andrei, în trupa de balet căreia a dansat, ci şi naşa de botez a celor doi copii pe care artista îi are cu Cătălin Măruţă, David şi Eva. Tânăra de 28 de ani este pasioinată de modă şi are o afacere în domeniu la Cluj, oraşul în care locuieşte.

Cum s-au cunoscut Ane şi Arpad Paszkany    

Dansatoarea Andrei şi fostul patron al CFR Cluj s-au văzut pentru prima dată ăntr-un club şi nu şi-au mai putut lua privoirea unul de la celălalt. 

"Când cunoşti o persoană care îţi place, se produce un flash. Dacă flash-ul, dacă fluturii în stomac nu dispar după două săptămâni, îţi mai dai şase luni în care să te convingi că e ceva sudat, nu e ceva trecător. Dacă flash-ul meu se tot activează şi mă simt fericit, liniştit şi împlinit, înseamnă că am ales bine", declara Paszkany. Şi la tânăra mămică a fost dragoste la prima vedere.  

"Nu-mi puteam lua ochii de la privirea lui. Mă capta. Eu dansam în baletul Andrei când ne-am cunoscut. M-a văzut prima oară în august 2007, la un concert al ei, susţinut cu ocazia centenarului CFR-ului. Un an mai târziu, ne-am întâlnit în clubul Obsession, la un concert Chris Willis. A realizat că mă mai văzuse, eu am fost şocată, nu-mi venea să cred că m-a remarcat, noi neavând, practic, nici un contact de la Teatrul Naţional. M-a întrebat dacă pot să-i dau numărul de telefon şi i l-am dat, convinsă fiind că n-o să mă sune. M-a sunat când eram în tramvai", povestea amuzată şi tânăra care în urmă cu trei ani a devenit doamna Paszkany şi îi va dări afaceristului al patrulea moştenitor. Arpad Paszkany mai are doi copii din mariajul de 15 ani cu Kinga de care a divorţat în 2011.   

Citeşte şi:

Fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă, prima întâlnire cu naşa! | FOTO

Arpad Paszkany s-a căsătorit şi va avea un copil

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
4 gica petrescu si cezarina moldoveanu 4 jpg jpeg
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net