Arsă cu țigara, tăiată cu lama, snopite în bătaie de iubiți. Daniela Crudu nu e singura care a trăit teroare în amor

Gabi Matei
Gabi Matei

De la pasiune, la violență a fost doar un pas, iar Daniela Crudu nu este singura divă bătută de iubit. Cântăreața Alexandra Stan, fostele asistente tv Bianca Drăgușanu, Andreea Spătaru și Mădălina Pamfile au fost schilodite de partenerii lor de viață. Arse cu țigara, trase de păr sau lovite peste picioare, cam acestea sunt „tratamentele” la care au fost supuse.

Situația prin care a trecut Daniela Crudu (30 de ani) dumincă dimineața a șocat showbizul autohton. Bruneta sexy a fost bătută de iubitul croat Sego Dubravko atât de rău, încât a avut nevoie de îngrijiri medicale. Duminică, la ora 5.30, pe fondul unei gelozii, afaceristul s-a năpustit asupra ei cu pumnii, iar în urma loviturilor aplicate, i-a fisurat nasul și i-a provocat mai multe contuzii la nivelul feței.

Mădălina Pamfile a fost agresată de Gabi Matei
Mădălina Pamfile a fost agresată de Gabi Matei

Dar Daniela Crudu nu se află la prima scenă de acest gen, se pare că este învățată cu violența după ce de-a lungul timpului, foștii ei iubiți au mai altoit-o din când în când. Este de notorietate relația cu scântei pe care Daniela Crudu a avut-o cu fotbalistul Mihai Costea, zis Nilă, care nu doar că a lovit-o, ci a apelat la practici horror: i-a stins țigara pe față. Scenele se petreceau acum opt ani, când Daniela era asistentă la emisiunea prezentată de Dan Capatos la Antena 1.

Alexandra Stan, lovită de iubitul impresar

Daniela şi Nilă au fost împreună patru ani
Daniela şi Nilă au fost împreună patru ani

În urmă cu șase ani, cântăreața Alexandra Stan (30 de ani) trecea prin clipe de groază din cauza impresarului care îi era și iubit, Marcel Prodan. Pe 15 iunie 2013, Alexandra Stan a ajuns la spital plină de vânătăi și cu ochiul umflat după ce a fost găsită pe marginea unui drum național din Constanța de către un echipaj al Serviciului Poliției Rutiere. Alexandra Stan l-a dat în judecată pe iubitul bătăuș care a fost condamnat la șapte luni de închisoare cu suspendare și plata a 25.000 de euro, daune morale către artistă.

Mădălina Pamfile, tăiată cu lama

Alexandra Stan a fost bătută măr, pe 15 iunie 2013, de fostul ei impresar și iubit, Marcel Prodan
Alexandra Stan a fost bătută măr, pe 15 iunie 2013, de fostul ei impresar și iubit, Marcel Prodan

În iulie 2012, „eleva lui Mazăre”, așa cum i se mai spunea Mădălinei Pamfile (26 de ani) după ce a apărut într-un pictorial pentru adulți alături de fostul primar al Constanței, trecea prin clipe de groază alături de iubitul fotbalist de atunci, Gabi Matei.

Aşa arată în realitate picioarele Biancăi  Drăguşanu. Vânătăile  îi vor aminti pentru  totdeauna de relaţia  tensionată cu Coco Păun
Aşa arată în realitate picioarele Biancăi Drăguşanu. Vânătăile îi vor aminti pentru totdeauna de relaţia tensionată cu Coco Păun

Sportivul Gabi Matei a bătut-o și a tăiat-o cu lama. „El m-a tăiat într-un moment de furie, după ce i-am dat o palmă. Nu s-a mai controlat şi a făcut acest gen necugetat. Dragostea te face să comiţi gesturi necugetate, la care nu te-ai fi gândit vreodată. Eu l-am iertat pe el, aşa cum mi-a iertat şi el mie multe”, ne-a declarat „eleva lui Mazăre” la momentul acela. Din cauza acestor probleme, Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă. Iată că a reușit să treacă peste acele episoade, iar în prezent are o fiică și este însărcinată din nou cu actualul ei partener.

Andreea Spătaru, agresată în parc de «Boschet»

Cunoscut pentru violenţele sale, Coco Păun are un nou dosar de agresiune
Cunoscut pentru violenţele sale, Coco Păun are un nou dosar de agresiune

În iulie 2008, fosta asistentă de la „Dimineața cu Răzvan și Dani” (Național TV), Andreea Spătaru (34 de ani), a fost fotografiat-o în timp ce primea o bătaie soră cu moartea, într-un parc din București. Agresorul de pe atunci era nimeni altul decât iubitul ei, Ion Cojocea, alias „Boschet”, un afacerist divorțat și cu copii acasă. Bărbatul a bătut-o cu pumnii și cu picioarele și i-a smuls părul, indignat pe faptul că blondina a depus o plângere împotriva lui la Secția 1 de Poliție. Deși era însoțită de doi prieteni, dintre care unul era Cătălin Tutilescu, nimeni altul decât fiul fostului şef al Poliţiei Capitalei, Marian Tutilescu, niciunul nu a putut să o scape pe vedetă de furia lui „Boschet”. Au trecut aproape 12 ani de atunci, iar Andreea are o familie superbă. Este căsătorită și este mămica unei fetițe și a unui băiețel.

Bianca Drăgușanu, bătută cu picoarele și înțepată cu furculița

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau fericiți în vacanțe exotice
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau fericiți în vacanțe exotice

Bianca Drăgușanu a fost victim mai multor abuzuri din partea iubiților ei. Bianca Drăgușanu (37 de ani) a avut o tinerețe zbuciumată, iar cel mai dureros episod a avut loc pe vremea când avea doar 22 ani. Atunci, Coco Păun, un interlop din Târgu Jiu, o bătea zilnic, și are și în prezent urme pe picioare.

Andreea Spătaru a povestit la Antena 2 cum a fost agresată de „Boschet”, în iulie 2008
Andreea Spătaru a povestit la Antena 2 cum a fost agresată de „Boschet”, în iulie 2008

„Mi-a rupt picioarele și m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mă punea să stau în genunchi, m-a bătut pe stradă. Am vrut să mă sinucid” , a spus Bianca Drăgușanu în urmă cu mulți ani, la un post tv. Nici în prezent nu a scăpat de relele tratamente. Soțul ei, Alex Bodi,i-a înfipt furculița în mână și a bătut-o chiar înainte de Crăciun, când blonda a și vrut să divorțeze de el.


    Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau fericiți în vacanțe exoticefoto: arhivă personală
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau fericiți în vacanțe exoticefoto: arhivă personală

Citește și:

Daniela Crudu: „Nilă avea o relaţie paralelă din februarie"

Bianca Drăguşanu divorţează, sătulă de bătăi. Soţul i-a fisurat o coastă şi i-a băgat furculiţa în mână

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu