Arșinel a „fentat” lista de transplanturi. Cum se apără actorul în fața acuzațiilor

simeon stalpnicul png
Alexandru Arșinel a făcut declarații cu privire la acuzațiile aduse în legătură cu transplantul de rinichifoto: Facebook

Alexandru Arșinel a fost acuzat că ar fi fost supus, la Cluj-Napoca, unui transplant renal fără a respecta lista de așteptare. Actorul vorbește despre speculațiile care i-au pătat imaginea în ultima vreme și se apără, spunând că de 40 de ani este în evidența spitalului unde a suferit intervenția.

Marele actor Alexandru Arșinel este ținta unor acuzații, care i-au cam pătat imaginea. Invitat la ”În fața ta” de la Digi 24, emisiune ce va fi difuzată joi, 20 iulie, comediantul a răspuns acestor acuzații și a explicat că lucrurile nu stau așa cum par la prima vedere.

Întrebat dacă a fost pe vreo listă de așteptare pentru transplantul de care acesta avea nevoie, Arșinel a declarat că se află de 40 de ani în evidența Spitalului Davila.

”De 40 de ani sunt în evidența spitalului Davila. De 40 de ani. Am avut peste 30 și ceva de colici renale care mi-au terminat rinichiul, mai funcționa 6%. De 40 de ani se știa. Pe lista spitalului, a lui Lucan. De 40 de ani”, declară Arșinel la emisiunea ”În fața ta”.

Actorul Arșinel a făcut lumină în cazul speculațiilor și a adăugat că a fost extrem de dezamăgit de reacția oamenilor care au gândit astfel de lucruri despre el. Deși rinichiul său era în stadiu terminal, Arșinel făcea parte din lista de așteptare a spitalului la care a avut loc intervenția chirurgicală și a așteptat la fel ca ceilalți.

”Era să nu mă mai simt. Oribil!”, a adăugat Arșinel.

Întreg interviul în care actorul Alexandru Arșinel face declarații asupra zvonurilor legate de transplantul ău, și nu numai, îl puteți viziona joi, 20 iulie la Digi 24, începând cu ora 22:30.

Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub andreea banica animat gif
Ion Hristescu png
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
3 paula seling png png
DSC 8030 jpg
edi iordanescu selectioner jpg
image
image
image
image
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png
cub andreea banica animat gif