Arşinel, înlocuit cu un coleg mai tânăr în reclamele de la farmacie. Reacția artistului

simeon stalpnicul png
Alexandru Arşinel

Dispariția Stelei Popescu, actrița care s-a stins pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, a lăsat un gol imens și la Teatrul de Revistă, dar și în inimile celor care au colaborat, în diverse proiecte, cu îndrăgita actriță. Iată însă că, ușor-ușor, Stelei Popescu i-au fost găsiți înlocuitori și pe scenă, și în reclame, mai exact tânăra actriță Ana Maria Donosa, respectiv Maria Dragomiroiu (în reclamele la o celebră farmacie). Din păcate, fără Stela Popescu, Alexandru Arșinel n-a mai putut continua colaborarea cu Catena.

Astfel, după 9 ani de colaborare, maestrul Alexandru Arşinel  (78 de ani) a fost înlocuit în spoturile publicitare de la „farmacia inimii” cu un actor mai tânăr, culmea, acesta fiind chiar un coleg de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, acolo unde el este director. Este vorba despre Cristi Simion (43 de ani), fost asistent al Andreei Marin, la emisiunea „Surprize, Surprize!”.

simeon stalpnicul png
Stela Popescu şi Arşinel au fost mai bine de 9 ani imaginea lanțului de farmaciifoto: arhiva personală

Contactat de Click!, Alexandru Arşinel  n-a fost foarte darnic cu detaliile legate de contractul lui cu farmacia respectivă. „Ar trebui să-i contactaţi pe ei şi să-i întrebaţi. În ceea ce mă privește, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor”, ne-a spus actorul Alexandru Arşinel. El și Stela Popescu au făcut cuplu pe scenă 4 decenii, iar cu farmacia respetivă bătuseră palma în urmă cu 9 ani. Au făcut împreună sute de spoturi comerciale și ședințe foto, pozele lor fiind răspândite prin toate orașele țării. Cum era și firesc, toate aceste printuri publicitare și reclame TV au fost retrase din audiovizual după moartea Stelei, fiind păstrate doar cele cu Nico și cu Adrian Enache. Pe parcurs au apărut și unele noi, în care protagonist este Cristi Simion.

simeon stalpnicul png
Cristian Simion a făcut reclame și la bere

Deşi în reclame acesta apare alături de „familia” lui, în realitate persoanele respective erau doar figuranți. „Nu este familia mea, soţia mea se ocupă de altceva, nu este actriţă. Cât despre detaliile contractului, nu vă pot oferi mai multe detalii”, ne-a povestit actorul, care la Teatrul “Constantin Tănase” face cuplet cu Nae Alexandru.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
horoscop
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Eki concurent Indonezia Vocea României Foto Pro TV jpg
Bulgaria vrea să cumpere gaze din Turkmenistan şi Azerbaidjan
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg