Arşinel, înlocuit cu un coleg mai tânăr în reclamele de la farmacie. Reacția artistului

Ultima actualizare:

    Alexandru Arşinel
Alexandru Arşinel

Dispariția Stelei Popescu, actrița care s-a stins pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani, a lăsat un gol imens și la Teatrul de Revistă, dar și în inimile celor care au colaborat, în diverse proiecte, cu îndrăgita actriță. Iată însă că, ușor-ușor, Stelei Popescu i-au fost găsiți înlocuitori și pe scenă, și în reclame, mai exact tânăra actriță Ana Maria Donosa, respectiv Maria Dragomiroiu (în reclamele la o celebră farmacie). Din păcate, fără Stela Popescu, Alexandru Arșinel n-a mai putut continua colaborarea cu Catena.

Astfel, după 9 ani de colaborare, maestrul Alexandru Arşinel  (78 de ani) a fost înlocuit în spoturile publicitare de la „farmacia inimii” cu un actor mai tânăr, culmea, acesta fiind chiar un coleg de la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”, acolo unde el este director. Este vorba despre Cristi Simion (43 de ani), fost asistent al Andreei Marin, la emisiunea „Surprize, Surprize!”.


    Stela Popescu şi Arşinel au fost mai bine de 9 ani imaginea lanțului de farmaciifoto: arhiva personală
Stela Popescu şi Arşinel au fost mai bine de 9 ani imaginea lanțului de farmaciifoto: arhiva personală

Contactat de Click!, Alexandru Arşinel  n-a fost foarte darnic cu detaliile legate de contractul lui cu farmacia respectivă. „Ar trebui să-i contactaţi pe ei şi să-i întrebaţi. În ceea ce mă privește, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor”, ne-a spus actorul Alexandru Arşinel. El și Stela Popescu au făcut cuplu pe scenă 4 decenii, iar cu farmacia respetivă bătuseră palma în urmă cu 9 ani. Au făcut împreună sute de spoturi comerciale și ședințe foto, pozele lor fiind răspândite prin toate orașele țării. Cum era și firesc, toate aceste printuri publicitare și reclame TV au fost retrase din audiovizual după moartea Stelei, fiind păstrate doar cele cu Nico și cu Adrian Enache. Pe parcurs au apărut și unele noi, în care protagonist este Cristi Simion.


    Cristian Simion a făcut reclame și la bere
Cristian Simion a făcut reclame și la bere

Deşi în reclame acesta apare alături de „familia” lui, în realitate persoanele respective erau doar figuranți. „Nu este familia mea, soţia mea se ocupă de altceva, nu este actriţă. Cât despre detaliile contractului, nu vă pot oferi mai multe detalii”, ne-a povestit actorul, care la Teatrul “Constantin Tănase” face cuplet cu Nae Alexandru.

image
image
image
image
image
image
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net