Arșinel și Muraru se bat pe bomba sexy de la ”Tănase”

25 ianuarie 2018
simeon stalpnicul png

După decesul Stelei Popescu, ”Regina comediei”, Alexandru Arșinel (78 de ani) a avut urgent nevoie de o nouă colegă de scenă. Dintre toate actrițele Teatrului de revistă ”Constantin Tănase”, el a ales-o pe senzuala Ana Maria Donosă (. Bruneta cu chip de păpușă și cu trup de fotomodel este însă solicitată și de Vasile Muraru, care o dorește în show-ul lui, ”Spectacol în oraș”.

Teatrul românesc este în doliu, după ce două artiste de valoare, Cristina Stamate și Stela Popescu, au părăsit părăsit această lume, în noiembrie, la diferență de câteva zile. Cum însă viața merge mai departe, Alexandru Arșinel, directorul Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București, a promovat-o la greu pe Ana Maria Donosă, o tânără actriță, pe cât de frumoasă, pe atât de talentată, care promite să ajungă o mare vedetă.

simeon stalpnicul png

Contactată de Click!, senzuala actriță, cu studii la Paris și la Moscova, ne-a acordat un interviu în exclusivitate. “Menirea mea este să îmi fac meseria! Eu îmi iubesc job-ul, sunt recunoscătoare că joc cu domnul Arșinel. Nu știu ce o să se întâmple mai departe. Vă mărturisesc că sunt foarte atentă la colaborările mele. Sunt și conștientă că am zile când joc și mai bine, altele când joc rău, ca fiecare om. Viitorul meu o să fie teatrul, cu siguranță, în rest nu știu ce o să urmeze. Oricine și-ar dori să joace cu Arșinel pentru că este o valoare. Jucăm împreună în Viva Revista!”. Iată însă că și Vasile Muraru (61 de ani) speră la o colaborare cu colega sa aflată acum pe val, cu atât mai mult cu cât au mai jucat împreună și cupletele lor au fost apreciate de spectatori: “Pregătim un spectacol a cărui premieră va avea loc pe 15 sau16 februarie, la Teatrul de Revistă <Constantin Tănase>.  Vor juca Valentina Fătu, dar și Ana Maria Donosă Ce pot să vă zic despre Ana? Este o fată muncitoare și la locul ei. Eu sunt cu treaba mea, ea este cu treaba ei”, a declarat Vasile Muraru pentru Click! De asemenea și celebra artistă așteaptă noua premieră: “O să joc alături de domnul Muraru la mijlocul lunii februarie. Din câte știu o să se intituleze <E spectacol în oraș> , deși se poate schimba”, ne-a mai povestit superba brunetă.

Cine e AnaMaria Donosă?

Ana Maria Donosă a absolvit UNATC (secția Actorie). A urmat și cursurile unor școli de vară la Paris și la Moscova, a colaborat cu diverse teatre din București, și a jucat în serialul “Narcisa Sălbatică” (Antena 1), dar și în lungmetrajul “Felicia, înainte de toate” de Răzvan Rădulescu.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg