Artist celebru, la un pas să fie operat de chirurgul fals cu opt clase

Ultima actualizare:

    Cântărețul român de cumbia Radhu a vrut să-și opereze urechile la chirurgul fals cu opt clasefoto: arhivă personală
Cântărețul român de cumbia Radhu a vrut să-și opereze urechile la chirurgul fals cu opt clasefoto: arhivă personală

Cântărețul român de cumbia Radhu a scăpat în ultimul moment de chirurgul fals Matteo Politi, alias Matthew Mode, care a operat în mai multe clinici private din România. Radhu a apelat inițial la Matteo Politi pentru o operație estetică la urechi, dar s-a răzgândit și a s-a lăsat pe mâinile lui Călin Doboș.

Artistul Radhu, singurul român celebru la Televisa, care cântă cu sora Thaliei, Laura Zapata, a venit în România pentru o operație estetică. Radhu a ales să se lase pe mâna specialiștilor din țară pentru că are mai multă încredere în medicina românească decât în cea latino-americană.

Radhu: „Matteo Politi, alias Matthew Mode, nu-mi inspira încredere”

Radhu dorea să-şi facă o otoplastie (remodelarea urchilor). Cântărețul a primit, de la mai mulți prieteni și vedete de la noi, câteva recomandări pentru medici esteticieni, printre care şi chirurgul fals Matteo Politi, alias Matthew Mode.

De ce n-a vrut Radhu să se lase pe mâinile italianului pentru a-şi remodela urechile? „O prietenă mi-a sugerat să merg la acest medic, însă mie nu mi-a inspirat încredere. Nu l-am cunoscut, am căutat informații despre el, dar când l-am văzut în imagini, ceva mi-a zis să nu aleg să mă operez la el. Nu-mi inspira încredere, cum am zis. Ulterior, am discutat cu o altă amică şi mi l-a recomandat pe domnul doctor Călin Doboş, care mi-a explicat în ce constă intervenţia cu lux de amănunte şi cu profesionalism. Nici nu am stat pe gânduri şi l-am lăsat să îmi opereze urechile. Mi-a schimbat fizionomia şi arăt cum nici nu am visat. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu am devenit victima unui impostor”, a declarat Radhu pentru Click.ro.

Radhu: „Operaţia a fost o provocare, deja mi-am scos firele”

Solistul şi-a operat urechile pentru că avea o problemă cu forma lor încă din primii ani de viață. „Am avut un complex de când eram copil. Nu am fost bătaia joc a colegilor pentru că eu purtam părul peste urechi. Acum, în Mexic, trebuie să am părul prins, pentru eu cânt muzică de mariachi şi trebuie să mă adaptez portului. Operaţia a fost o provocare. Nu am simţit nimic, totul a decurs foarte bine și deja mi-am scos firele”, a povestit Radhu la o emisiune TV.

Citește și:

Chirurgul cu 8 clase făcea sprâncene din păr pubian. Avea două nume false

Ce avocat controversat încearcă să-l scape de închisoare pe chirurgul fals

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 16 at 20 36 44 jpeg
florin dumitrescu si sotia webp
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net