Artiştii, cei mai fericiţi de relaxarea restricţiilor. Mirela Vaida şi Anca Ţurcaşiu ţin deja spectacole cu sala plină

image
Mirela Vaida, superbă într-o rochie mov

​De marţi, România a marcat o nouă etapă de relaxare a restricţiilor, măsurile care au intrat în vigoare la 1 iunie ţin cont şi de numărul persoanelor vaccinate. Astfel, deşi evenimentele private sau publice au un număr stabilit de participanţi, acesta nu este limitat dacă participanţii sunt vaccinaţi. Artiştii sunt cei mai fericiţi pentru că în sfârşit pot începe concertele, spectacolele, întâlnirea cu publicul drag.

Deja din weekend, la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” a avut loc un prim spectacol.

Mirela Vaida şi Adrian Enache, pe scenă la «Tănase»

Mirela Vaida (39 ani) a fost irezistibilă pe scena Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, care a oferit sâmbătă, 29 mai, o premieră mult-aşteptată după pandemie, toate locurile în sală fiind ocupate, fireşte, din 2 în 2, conform regulilor actuale. Este vorba de concertul-spectacol ”Acces direct la muzică”, în cadrul căruia au fost omagiaţi Laura Stoica, Mădălina Manole, Dan Spătaru şi Anda Călugăreanu.

image
Mirela a stat mult timp la probe în cabină

Pe scenă, vedeta postului Antena 1 a purtat rochii superbe şi, aşa cu ne povestea chiar ea, a dat câteva kilograme jos pentru a arăta impecabil în ele. Adrian Enache (54 ani) cu şarmul său aparte, a schimbat şi el mai multe ţinute. 

image
Adrian Enache a făcut show, ca de obicei

Protagoniştii spectacolului, Mirela Vaida şi Adrian Enache, au fost acompaniaţi de orchestra teatrului, dirijată de compozitorul Dan Dimitriu. În cadrul show-ului au avut loc momente coregrafice de excepţie ale baletul teatrului, în coregrafia lui Cornel Popovici.

Printre spectatori au fost remarcaţi Petre Geambaşu, textiera Carmen Aldea Vlad, Stela Enache, Octavian Ursulescu, ultimii doi ţinând să se fotografieze după spectacol cu actriţa Valentina Fătu şi cu regizorul show-ului, Cezar Ghioca. ”Este un concert extraordinar, în care Mirela Vaida şi Adrian Enache sunt irezistibili, cântând şlagăre româneşti, de Ion Vasilescu, Marius Ţeicu, Dan Dimitriu, Bogdan Cristinoiu şi alţii, hituri internaţionale, dar şi… muzică populară, domeniu în care, se ştie, Mirela este as...”, ne-a spus Tavi Ursulescu la finalul spectacolului.

image
Stela Enache, Octavian Ursulescu, Valentina Fătu și Cezar Ghioca, bucuroşi că merg iar la spectacole

Anca Ţurcaşiu a început munca pe Litoral

După o perioadă de "hibernare" din punct de vedere profesional, şi Anca Ţurcaşiu şi-a reluat munca pe Litoral. În amor, se pare că nu prea are noroc, astfel că de când a anunţat divorţul din luna iunie a anului trecut, frumoasa artistă de 51 de ani nu a apărut la braţul vreunui bărbat şi se pare că nici nu se grăbeşte să-şi găsească vreun partener. Are noroc, însă, pe plan profesional, unde compensează cu neîmplinirea din viaţa intimă. Frumoasa Anca şi-a reluat spectacolele de pe Litoral, mai precis este maestru de ceremonii la un hotel de lux din staţiunea Mamaia.

image
Anca Ţurcaşiu, apariţie sexy la 51 de ani

Jobul se desfăşoară aproape zilnic şi presupune să facă atmosferă, să vorbească cu publicul şi să vină în faţa lui cu energie pozitivă. De asta nu duce lipsă Anca! Are energie multă şi se vede pe chipul ei. Şi salariul este unul pe măsură, astfel că pentru jobul ei interactiv ea câştiga în jur de 2.000 de euro pe lună. Frumoasa vedetă a început munca de luni, 31 mai, şi va sta la mare până la finalul sezonului, undeva la început de septembrie. În jeanşi, cămaşă şi o greacă din piele, Anca a avut o apariţie foarte cool pe scena de la hotelul lui Mohamad Murat.

Măsurile care au intrat în vigoare din 1 iunie

Concertele şi orice tip de spectacole pot fi organizate, acum, cu până la 1.000 de participanţi, dacă aceştia sunt vaccinaţi anti-COVID, au test PCR negativ sau au trecut prin boală. Limita de persoane se elimină dacă toţi participanţii sunt vaccinaţi cu ambele doze. Condiţiile sunt similare şi în cazul competiţiilor sportive. De asemenea, sunt condiţii noi pentru evenimentele private - nunţi, botezuri -, creşte gradul de ocupare în hotelurile de pe Litoral şi se deschid spaţiile de joacă şi piscinele. Purtatrea măştii la locul de muncă nu mai e obligatorie, dacă toţi sunt vaccinaţi şi sunt cel mult 5 persoane în acelaşi spaţiu. De asemenea, barurile, cluburile, discotecile şi sălile de jocuri s-au redeschis până la ora 24.00, dar doar pentru persoanele vaccinate anti-COVID, cu ambele doze. 

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
Roxana, alături Liviu Guță
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
Relaţia dintre Rusia şi Germania FOTO SHUTTERSTOCK
burkina faso FOTO EPA
image
image
image
image
Roxana, alături Liviu Guță
cub iosif rotaru png
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu