Artiștii dau drumul la cântări după un an de stat acasă. Mihai Trăistariu: “Am deja de cântat la 3 nunți”


    Mihai Trăistariu abia așteaptă să reînceapă cântărileFoto: arhivă personală
Mihai Trăistariu abia așteaptă să reînceapă cântărileFoto: arhivă personală

Vaccinarea, dar și scăderea cazurilor de Covid-19 le dau speranțe artiștilor. După ce au stat un an pe tușă din cauza pandemiei, aceștia au început ușor-ușor să-și programeze spectacolele și evenimentele la care vor cânta în acest an. După aproape un an de tăcere, au început să le sune din nou telefoanele soliștilor, care se bucură că astfel vor ieși din foame și acceptă toate invitațiile primite, fără să se mai gândească la restricții sau reguli de distanțare.

Unul dintre artiștii care a primit deja invitații să cânte la trei nunți anul acesta este Mihai Trăistariu. Solistul din Constanța a mai avut câteva cântări sporadice vara trecută pe Litoral, însă nu a fost vorba de evenimente mari, precum nunți sau botezuri.„După ce un an, noi - artiștii - am luat o pauză nemeritată, iată că răsare soarele. Au început deja să mă sune pentru concerte și sunt extrem de fericit! Chiar și cu reguli, mască, restricții legate de numărul de participanți. Am deja de cântat la trei nunți (în iunie, septembrie și octombrie) și la un concurs de miss, în vară, la Băile Felix. Au început, iată, să prindă curaj organizatorii, dar nu neapărat de spectacole, ci sunt evenimente private, niște nunți amânate de anul trecut, niște evenimente gen botez, dar e bine că sună. Pe 6 iunie aș avea prima nuntă, undeva lângă București, la Bragadiru”, a declarat solistul, pentru click.ro.Încă de la începuturile pandemiei, Mihai Trăistariu a tot atras atenția autorităților că soliștii dn România au ajuns să se descurce în diferite moduri pentru a trece cu bine de această perioadă. În lipsa spectacolelor, unul făcea videochat, altul vindea viori. „Nu mai au oamenii teama aia de Covid. Nici eu nu am. Nu am avut-o nici înainte, de altfel. Trebuia să înceapă cândva, dar o să înceapă mai subțire anul ăsta. Nu cred că va fi explozie de concerte, dar p, decât deloc, mai bine să fie ceva acolo. În sală e mai ușor de făcut, se stă la două scaune cu distanțare. Concertele în aer liber sunt însă dificil de făcut, cum ar fi Neversea sau Untold, probabil se vor face cu vaccin la pachet”, a mai spus Trăistariu, pentru click.ro.

Și Dan Bittman dă drumul la concerte pe 8 martie

Dan Bittman a anunțat și el pe contul lui de socializare că a început repetițiile pentru primele concerte din pandemie. Solistul, celebru deja pentru afirmațiile sale anti Covid, va avea primulconcert alătiri de trupa sa Holograf, pe 8 martie, de Ziua femeii, la Botoșani. Dan Bittman și trupa sa vor urca pe scena Eminescu de la Rapsodia City Center într-un spectacol cu titlu sugestiv:

„Sărbătorim femeia”.„Invită-ți femeia sau femeile din viața ta și vino să te reapropii social de viață, să asculți hituri ale muzicii bune, de la anii 80′-90′ și până în prezent cu DJ Erick, să te bucuri de relaxare!Vino să-ți recalibrezi psihicul distrus în ultimul an de teamă și griji, lăsați fricile deoparte, viața merge mai departe și-n condițiile date!”, transmit organizatoarii, citați de botoșăneanul.ro. Cum suntem încă în pandemie, iar restricțiile nu au dispărut, biletele puse în vănzare sunt puține și destul de piperate la preț, pentru că poate fi folosită doar 30% din capacitatea sălii care găzduiește concertele. Potrivit organizatorilor evenimentului de la Botoșani, care va ține, de fapt două zile, cei care vor să vină la concert vor trebui plătească nici mai mult nici mai puțin de 175 de lei de persoană, adică 350 de lei de cuplu, pentru o singură seară.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png