Artiștii și Bacalaureatul. Ce note au luat puștii teribili ai muzicii. Vedetele, mândre de copiii lor absolvenți

Ultima actualizare:

    Antonio Pican și Bibi au trecut împreună prin emoțiile examenului de Bacalaureatfoto: Instagram
Antonio Pican și Bibi au trecut împreună prin emoțiile examenului de Bacalaureatfoto: Instagram

Gata cu emoțiile pentru examenul de Bacalaureat! Nu doar copiii au trecut prin “palpitații”, ci și părinții lor. Chiar și vedetele care au avut copii la examene! Anca Serea, Amalia Năstase, Bibi și Antonio Pican, Florin Vasilică, Dan Bittman și Liliana Ștefan au trecut vara aceasta prin toate stările posibile!

Mămică a 6 copii, Anca Serea (40 ani) a avut mari emoții pentru David, fiul ei cel mare, care a terminat Bacalaureatul cu note frumoase. David va merge la studii în Olanda, la Universitatea Leiden, acolo unde va face ce îi place lui cel mai mult, și anume Filozofie! “Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de Bac! Te iubesc, David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândră mamă de tânăr băiat admis cu notă 9:60 (fără nici o oră de mediație) la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europa. Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza. Îți voi fi mereu alături  (știi tu, “no matter what”) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia să-ți aducă cunoașterea și să te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David!”, a postat Anca Serea, mândră de băiatul ei!

Patrick Bittman merge în Olanda

Dan Bittman (59 ani) și Liliana Ștefan (52 ani) sunt si ei cei mai mândri părinți! Băiatul lor cel mare, Alex, este deja un nume în muzică, Patrick va merge din toamnă la Universitatea din Amsterdam, la Business, iar Marc, fiul cel mai mic al clanului Bittman, pășește pe urmele fraților săi mai mari și ale părinților. “A venit rândul lui Patrick. După Alex, este al doilea absolvent al familiei, se pregătește Marc”, a postat Dan Bittman, la terminarea liceului, încântat de băiatul său mijlociu.

Florin Vasilică, cel mai fericit tată

Florin Vasilică, fiul regretatului artist Liviu Vasilică, are și el, la rândul său, motive de mândrie! Băiatul său, Florinel, a terminat cu brio Bacalaureatul! “Sunt cel mai fericit tată din lume!!! Florinel - absolvent de clasa a XII-a - a promovat Examenul de Bacalaureat. Te iubește tati!!! Sunt mândru de tine!!!”, a postat Florin Vasilică pe social media.

Amalia Năstase: „Am plâns de fericire”

Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, a trecut și ea prin mari emoții pentru fiica cea mare, Alessia. „Am plâns de fericire astăzi pentru iubita mea, Alessia Năstase. Suntem enorm de mândri de tine pentru că ai reușit să arăți o mică parte din sufletul tău frumos și ai impresionat pe toată lumea arătând că un suflet timid de adolescent poate să aibă o forță extraordinară atunci când se exprimă prin artă. Aș vrea să te vezi prin ochii noștri, cei care te iubim, și să vezi ce putere ai și cât de frumoasă ești. Îți mulțumește mama pentru tot ce ești!”, a fost mesajul postat de Amalia.

Bibi a luat 9.41 la Bac

Artista Bibi, pe numele ei complet Bianca Mihaela Lixandru, a trecut și ea prin “focurile” Bacalaureatului, la 19 ani. Tânăra vloggeriță și-a ținut fanii la curent cu tot ceea ce a făcut la examene. Atât ea cât și iubitul ei, Antonio Pican au avut mari emoții pentru proba de Limba și Literatură Română. Bibi chiar a făcut public pe insta story codul prin care se puteau verifica rezultatele finale de la Bac. De altfel, Bibi a vrut chiar, la un moment dat, să facă contestație la Geografie, la materia la care a luat cea mai mare notă, 9,75. “Eu știam sigur că lucrarea mea este de 10. Nu mă așteptam la altă notă la Geografie. Am luat 9,75. Vreau să mă ajutați voi dacă să fac contestație sau nu!”, le-a spus Bibi fanilor săi. Artista și celebra vloggeriță a terminat Bac-ul cu media 9,41, obținând rezultate bune la toate materiile, mai precis: 9,10 la Limba Română, 9,40 la Istorie și 9,75 la Geografie. În acest timp, iubitul său, Antonio Pican, și-a anunțat admiratorii că acum, dacă tot au terminat cu Bac-ul și cu emoțiile de rigoare, vor urma multe videoclipuri și postări de vacanță și nu numai.  După o lungă așteptare și Pican a dat codul personal pentru Edu, dar a anunțat totuși că a terminat Bacalaureatul cu media finală: 8,53.

Citește și:

FOTO Copiii vedetelor, superbi la banchetul de la absolvirea liceului. Fiica lui Ilie Năstase a fost regina balului

Rezultate Bacalaureat 2021. Lista completă a notelor pe județe. Vezi ce notă ai luat!

image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png