Aşa a trecut anul de doliu pentru Romaniţa. Deşi divorţase de pilotul Adrian Iovan de 6 ani, creatoarea de modă a respectat tradiția: s-a îmbrăcat doar în negru

image
La parastas. Romanița a organizat pomenirea de 6 luni tot în locul în care a avut loc accidentul

Tragedia din 20 ianuarie 2014, când pilotul Adrian Iovan a murit într-un accident aviatic, a lăsat urme adânci în sufletul şi în viaţa Romaniţei Iovan. A devenit şi mamă, şi tată pentru micuţul Albert şi nu a ieşit deloc din hainele de doliu. Imaginile cu creatoarea de modă, surprinse de Click! de-a lungul anului trecut, sunt de-a dreptul emoţionante.

Zi de zi, lună de lună, după fatidica dată în care şi-a pierdut fostul soţ, Romaniţa Iovan (50 de ani) a rămas un munte de tristeţe. Nicicând n-am văzut-o mai devotată, respectând cu sfinţenie doliul şi memoria lui Adrian Iovan, decedat la 56 de ani, deşi divorţase de acesta încă din anul 2008.

image
Creatoarea de modă a fost surprinsă ducând flori și pomană la cimitir în luna septembrie

În ultimul an, viaţa creatoarei de modă a fost liniară, Romaniţa împărţindu-şi drumurile între şcoala fiului ei, Albert (7 ani), cimitirul Bellu Catolic, unde e înhumat pilotul, casa ei din Primăverii sau Judecătoria Buftea, acolo unde se luptă cu Mihaela Steriu, fosta iubită a lui Iovan. Aceasta din urmă refuză să-l lase pe Albert să intre în casa tatălui său, din Otopeni. Tot anul 2014, Romaniţa a evitat evenimentele mondene, şi-a pus o pauză în carieră şi nu a oferit declaraţii presei, tot din respect pentru memoria fostului soţ. Astăzi, ea se va afla în comuna Horea (judeţul Alba), acolo unde va fi comemorat Adrian Iovan, parastasul de un an fiind organizat chiar pe munte, în locul în care a avut loc accidentul.

image
În accident a murit şi studenta Aurelia Ion

20 ianuarie 2014. Adrian Iovan a murit într-o misiune medicală

Adrian Iovan și-a pierdut viața după ce avionul de mici dimensiuni, pe care îl pilota, a aterizat forțat, în 20 ianuarie 2014, într-o zonă muntoasă, la peste 1.400 de metri altitudine, la granița județelor Cluj și Alba. La bord se aflau patru medici - Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul «Sf. Maria» și Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuș -, studenta de 23 de ani Aurelia Ion și doi membri ai echipajului - pilotul Adrian Iovan și copilotul Răzvan Petrescu. Echipa medicală din avion mergea la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani. Epava avionului și victimele au fost găsite de localnici, după o căutare de aproximativ cinci ore, la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, polițiști, salvamontiști, angajați ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi localnici.

image
Click! a scris despre războiul dintre femeile lui Iovan

Băiatul lui Iovan tot nu poate intra în vila din Otopeni

Romanița Iovan stă deocamdată departe de casa din Otopeni a fostului soţ. Judecătorii de la Buftea i-au respins ieri solicitarea de a i se permite fiului său Albert să intre în locuinţa pilotului, deşi este coproprietar. Casa din Otopeni a fost construită de Iovan împreună cu iubita lui de atunci, Mihaela Steriu. Înainte de moartea sa, pilotul scosese la vânzare vila, pentru că se despărţise de doctoriţă şi voiau să împartă în mod egal banii. Judecătorii nu au respins doar cererea Romaniţei, ci şi pe cea a Mihaelei, de sechestru judiciar. “Doamna Steriu a vrut să-și ia o măsură asiguratorie, spunând că vrea să-și protejeze dreptul de proprietate. Nu s-a pus însă problema să înstrăinăm jumătate de casă”, ne-a declarat avocatul Iulian Gogan.

image
Creatoarea de modă a fost surprinsă ducând flori și pomană la cimitir în luna septembrie
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lizz Truss FOTO Getty Images jpg
rsf1 jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg