Așa arată Dana Rogoz cu machiaj profesionist. Fără machiaj, actrița e complet schimbată!

image
Așa arată Dana Rogoz fără machiaj

Admirată pentru naturalețea cu care vorbește și despre aspectele mai puțin plăcute ale maternității sau ale celebrității, Dana Rogoz (35 de ani) a avut curajul să se afișeze fără machiaj după ”4 luni de nesomn al frumuseții”. Diferența este vizibilă cu ochiul liber, însă verdictul fanilor nu poate decât s-o bucure pe actrița din ”Mo”: ”superbă în orice ipostază”.

Dana Rogoz a publicat câteva imagini cu machiaj profesionist și fără machiaj pe blogul personal, în cadrul unei campanii publicitare. Chiar dacă diferența dintre cele două ipostaze este remarcabilă, Dana nu are de ce să-și facă griji: tenul ei arată perfect și fără ”ajutoare” din afară, iar asta se datorează, cel mai probabil, genelor bune și faptului că respectă o rutină zilnică de îngrijire. Așa se face că cele patru luni ”de nesomn al frumuseții”, de când actrița a devenit mamă pentru a doua oară, n-au lăsat urme prea adânci pe chipul ei.

”În aceste fotografii mă vedeți purtând un machiaj profesionist. Ei bine, cred că și machiajul în sine e un fel de «mască», ajutându-ne să avem mai multă încredere în noi atunci când interacționăm în societate. Dar ce se întâmplă când renunțăm la orice urmă de machiaj, la filtre, la tot, și ne uităm în oglindă la noi? Suntem mulțumite de ce vedem?”, a lansat Dana provocarea pe blogul personal.

Ca să-și încurajeze prietenele virtuale, actrița a dat exemplul personal. ”O să raspund eu mai întâi și apoi voi, dacă veți dori, o veți putea face la comentarii. Raspunsul meu onest e: uneori sunt mândră de tenul meu natural. Nu tot timpul, dar uneori sunt chiar mândră. Se întâmplă asta când mă așez, de exemplu, în fața unui make up artist, iar acesta, înainte de a se apuca de lucru, îmi laudă tenul, spunându-mi că e foarte curat și luminos. Sunt încrezătoare în tenul meu fără pic de machiaj și atunci când iau o probă pentru un rol de femeie cu câțiva ani mai tânără decât vârsta mea din buletin”, a explicat Dana și a făcut publice câteva imagini cu ea fără pic de machiaj.

image
Așa arată Dana Rogoz fără machiajfoto: arhiva personală

Reacția fanilor a fost foarte încurajatoare: ”Superbă în orice ipostază!”, ”Tot frumoasă ai ramas, te cunosc de 25 de ani”, ”Ești frumoasă oricum!”, ”Doamne... Cât de bine poți să arăți!”. 

Citește și:

Atenţie, poze neretuşate! Cum arată vedetele noastre fără strop de machiaj

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
anca dinicu (2) jpg
FotoJet (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg