Aşa arată Ozana Barabancea la plajă, după ce şi-a tăiat stomacul

Ultima actualizare:

    Ozana Barabancea a slăbit 13 kilograme de când şi-a micşorat stomaculfoto: arhiva personală
Ozana Barabancea a slăbit 13 kilograme de când şi-a micşorat stomaculfoto: arhiva personală

Ozana Barabancea n-a mai reuşit să se subţieze, ca acum patru ani, doar cu ajutorul unei diete-minune, astfel că în iunie ea şi-a micşorat stomacul. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar acum soprana şi-a permis să îmbrace din nou costumul de baie. Ea a fost surprinsă, pe plaja din Mamaia, de fotoreporterii Click!

Ozana Barabancea (48 de ani) ne povestea, zilele trecute, că a avut o vacanţă de vară în care “am împletit utilul cu plăcutul”. Până să înceapă filmările pentru sezonul 12 al emisiunii “Te cunosc de undeva”,  jurata show-ului de la Antena 1 a dat o fugă la mare, pentru câteva zile, împreună cu cei doi copii ai săi.


    Ozana a acordat recent un interviu ziarului Click! în care a vorbit depsre operaţia suferită. Acum cântăreşte în jur de 95 kg
Ozana a acordat recent un interviu ziarului Click! în care a vorbit depsre operaţia suferită. Acum cântăreşte în jur de 95 kg

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi de data aceasta şi au surprins-o pe Ozana relaxându-se la soare, pe o plajă din Mamaia. Soprana era îmbrăcată într-un costum de baie albastru, iar pe cap purta o şapcă în culori ţipătoare. Şi accesoriile săreau în ochi, de parcă ea şi-ar fi propus din start să atragă atenţia asupra sa, mândră că a reuşit să scape de peste 20 de kilograme, după operaţia de micşorare a stomacului.


    Ozana a tras un pui de somn şi s-a jucat pe telefon
Ozana a tras un pui de somn şi s-a jucat pe telefon

 Ozana are şanse să ajungă la 60 de kilograme, greutatea din anii tinereţii, când făceau furori cu talia ei de viespe, însă până atunci mai are de pătimit. Totuşi, începutul este promiţător şi deja şi-a schimbat garderoba, pentru a-şi pune în evidenţă noua siluetă. Ea ne-a vorbit în urmă cu două săptămâni despre această intervenţie chirurgicală: “Acum aproape două luni am făcut o operaţie şi mă simt foarte bine. Încep să mă obişnuiesc. Este o disciplinare impusă şi, totodată, o şansă fantastică să renunţ la vechile obiceiuri! Din fericire, evit să mă cântăresc. Doar la controalele medicale m-am cântărit. Am slăbit peste 18 kg. Deşi este greu, fac faţă, pentru că ambiţia mea e mare. Colegii mei mă înţeleg şi mă susţin în noua disciplină nutriţională”.

Soprana a împlinit vârsta de 48 de ani, pe 20 august, petrecerea având loc pe Litoral, alături de cei dragi. De la malul mării, Ozana a transmis live pe Facebook, iar fanii, deloc puţini la număr, au şi sărit să o felicite şi să-i ureze “La mulţi ani!”. Solista şi-a încărcat bateriile şi va reveni în forţă  la filmările de la Antena 1. 

Ce decolteu sexy are Ela Crăciun în vacanţă!

Fosta ştiristă, acum blogger şi prezentatoarea emisiunii “Numai de bine”, este de nerecunoscut în vacanţă. Asta pentru că sub sacoul sobru sau rochiile închise până în gât, pe care le afişează la TV, Ela Crăciun ascunde forme voluptuoase. Recent, vedeta a petrecut o vacanţă de o săptămână în Grecia, mai exact în Lefkada, unde a închiriat o vilă pentru toată familia. A fost decorul perfect pentru relaxare, yoga şi meditaţie.

“Dimineaţa am putut să îmi aloc un sfert de oră de linişte şi detaşare totală. Am avut o piscină de tip infinity, ce îţi dă senzaţia că se continuă în mare. M-am urcat pe marginea ei şi acolo am trăit momentele de meditaţie. Te încarci de energie foarte bună acolo”, ne-a povestit Ela Crăciun.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
al pacino scarface jpeg
theo rose insarcinata (1) jpg
Echipa TBoys cu Krissa si Rikardo jpg
Bucuresti FOTO Shutterstock
Oana Roman jpg
cub connect r png