Aşa arată vedetele cu adevărat, fără chipul retuşat

simeon stalpnicul png
Brigitte Năstase, 40 de ani

Nu-i aşa că nu mai ştiţi care e una, care e cealaltă? Că Daniela Crudu a început să semene cu Brigitte Năstase sau invers? De vină sunt celebrele programe de editare de pe telefonul mobil, aplicaţii care îţi şterg ridurile, îţi măresc buzele, îţi micşorează nasul şi îţi lungesc picioarele.

Cel mai utilizat artificiu pentru pozele de pe Instagram şi pe Facebook, acolo unde starurile au milioane de urmăritori, este faţa din ceară, lucioasă, perfect întinsă şi fără urme de riduri.

simeon stalpnicul png

Nici figurile de la Muzeul de ceară “Madame Tussauds” nu arată aşa impecabil ca vedetele noastre. Programele de tip “beauty face” (faţă frumoasă) te pot scăpa însă şi de negi, aluniţe, coşuri, îţi pot alungi ochii, accentua sprâncene şi mări buzele. Practic, concurează cu esteticienii.

simeon stalpnicul png

De ele abuzează în general Daniela Crudu (28 de ani) şi Brigitte Năstase (40 de ani), deşi ele, în realitate, nu au defecte de îndreptat. Pe Anda Adam, pe Ruby şi pe Roxana Vancea le-am fotografiat recent, la evenimente mondene, iar pozele noastre nu seamănă deloc cu cele publicate de ele pe Internet. Asta pentru că nu sunt editate. Daniela Gyorfi (49 de ani) şi-a asumat mereu imperfecţiunile, cearcănele, ridurile, însă în ultima vreme s-a îndrăgostit şi ea de Photoshop. Diferenţa dintre fotografii este uriaşă.

simeon stalpnicul png
Roxana Vancea, 26 de ani
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
vagner jpg
oleg deripaska foto epa efe
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg