Aşa arată viaţa Andreei Marin după al treilea divorţ

Ultima actualizare:

    După două ore la sala  de sport, Andreea Marin  și-a folosit mușchii  la cărat de plase
După două ore la sala de sport, Andreea Marin și-a folosit mușchii la cărat de plase

Pe 27 octombrie anunţa că divorţează de Tuncay Öztürk, apoi “a mimat” liniştea şi resemnarea pe Facebook. În realitate însă, Andreea Marin e un monument de tristeţe. Recent, pe 8 noiembrie, fotoreporterii Click! au surprins-o pe vedetă aşa cum nu şi-ar dori să fie văzută: copleşită, şi îngândurată.

Au trecut două săptămâni de la anunţul divorţului, iar viaţa merge înainte atât pentru Andreea Marin (41 de ani), cât şi pentru Tuncay Öztürk (30 de ani). Dar în mod diferit. Dacă medicul turc stă bine ascuns şi evită contactul cu presa, “Zâna” îşi continuă la vedere atât treburile de familie, cât şi activităţile profesionale. A băgat actele de divorţ la Judecătoria Buftea, tot pe 27 octombrie, a anunţat că îşi lansează o colecţie de haine, ba chiar a fost şi la o conferinţă “Preţuieşte viaţa”, la Chişinău. În privat însă, viaţa Andreei nu este atât de strălucitoare, căci un divorţ nu este floare la ureche pentru nimeni. Click! îţi spune cum arată o zi normală din noua viaţă a Andreei Marin, căci imaginile surprinse de fotoreporterii noştri sunt mai mult decât grăitoare.

Nu şi-a luat ochii din telefon nici în magazin


    Andreea nu se  dezlipește de  telefon nici la  cumpărături
Andreea nu se dezlipește de telefon nici la cumpărături

Pe 8 noiembrie, în jurul orei 10.30, vedeta a mers la o cunoscută sală de sport, unde a muncit preţ de două ore. Se ştie că sportul te ajută să-ţi limpezeşti mintea şi să diminuezi stresul. După sală, Andreea Marin s-a ocupat de treburi casnice şi a intrat într-un centru comercial din Pipera, la cumpărături. A luat hârtie igienică, eugenii cu cacao, produse de curăţat aragazul, iar în tot acest timp nu a lăsat telefonul din mână. Ba scria mesaje, ba îl ţinea la ureche. A achitat, a ieşit din magazin, însă şi-a amintit că nu luase pâine şi a făcut cale întoarsă. O altă dovadă că este cu gândurile în altă parte.


    Rar o vezi pe “Zână”  atât de încărcată, semn  că viaţa de femeie  singură nu e ușoară
Rar o vezi pe “Zână” atât de încărcată, semn că viaţa de femeie singură nu e ușoară

Încărcată până-n dinţi, cu plase în ambele mâini şi cu rucsacul în spate, Andreea nu mai arăta deloc a “Zână”, ci a gospodină şi mamă singură. Nu putem să nu ne amintim că pe vremuri, în timpul căsniciei cu Tuncay, Andreea era răsfăţată şi scutită de cărat plase, căci fizioterapeutul turc nu o lăsa să ridice nici un pai de jos. Aşadar, după ce şi-a pus cumpărăturile în portbagaj, “Zâna” şi-a tras sufletul şi şi-a reluat activitatea preferată: butonarea telefonului. De remarcat că bruneta a renunţat la verighetă. Deşi nu era cununată religios cu Tuncay, cei doi purtau fiecare câte un inel de logodnă, în semn de dragoste şi de preţuire. Tuncay Öztürk şi Andreea Marin s-au căsătorit pe 19 decembrie 2013, iar în data de 27 octombrie 2016 s-a consemnat în mod oficial despărţirea lor. 


    În timpul mariajului  cu Tuncay, Andreea  era scutită de efort
În timpul mariajului cu Tuncay, Andreea era scutită de efort

Tuncay şi-a luat bagajele din casa Andreei, dar i-a lăsat cintezele

simeon stalpnicul png

Andreea Marin a preferat un divorţ în instanţă, şi nu la notar, deşi nu are prea multe lucruri de împărţit cu fostul soţ: nu tu copii, nu tu averi. Totuşi, gurile rele spun că vedeta ar fi investit masiv în clinica pe care medicul turc a deschis-o în zona Primăverii, din Capitală, şi că acum ar dori să-şi recupereze partea. Totuşi, în timpul mariajului, Tuncay şi Andreea au mai avut ceva în comun: dragostea pentru cinteze, păsări pe care le îngrijeau ca pe copiii lor. Iată că, deşi medicul turc şi-a luat din vila conjugală hainele şi lucrurile personale, el i-a lăsat Andreei cintezele la care ţinea ca la ochii din cap. Ba, mai mult, acestea au făcut recent şi puişori, aşa că „Zâna” şi-a luat în serios rolul de mamă şi îi îngrijeşte ca la „maternitate”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net