Așa chiar nu i-ai mai văzut! Matinalii de la Radio 21, în fundul gol


    Bogdan și Shurubel prezintă Dimineața-n mare fel la Radio 21foto: Radio 21
Bogdan și Shurubel prezintă Dimineața-n mare fel la Radio 21foto: Radio 21

Bogdan și Shurubel de la matinalul Radio 21 au făcut-o lată. Cei doi s-au fotografiat goi pușcă și s-au lăudat cu isprava lor pe Facebook. Gestul lor a avut însă o justificare artistică. Bogdan și Shurubel au refăcut afișul celui mai recent film românesc, ”Autoportretul unei fete cuminți”.

Nonconformiști cum îi știm și cu chef de glume în zori de zi, Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș n-au ezitat să intre în campania de promovare a filmului ”Autoportretul unei fete cuminți”, filmul Anei Lungu, care va intra în cinematografe vineri , 25 septembrie. Pe afișul original apare actorul Emilian Oprea dezbrăcat complet, cu spatele. Bogdan și Shurubel l-au imitat, iar cel dintâi a plusat un pic, întorcându-se cu fața. "Din 25 septembrie fetele cuminţi vin în cinematografe ca să vadă un nou film românesc. 100% independent. Autoportretul unei fete cuminti. APOI VIN PE ‪#‎RADIO21 SĂ NE ASCULTE PE NOI!" Ideea a fost apreciată de fanii Radio 21, mai ales că băieții nu arată rău deloc.

Cum arată afișul original și ”copiile” realizate de Bogdan și Shurubel

Filmul ”Autoportretul unei fete cuminți” spune povestea Cristianei, o tânără d e30 d eani, de familie bună, care îşi petrece timpul între doctoratul în inginerie seismică, discuţiile cu cei doi prieteni apropiaţi, Alex şi Michelle, şi întâlnirile - rare, dar mult aşteptate - cu un bărbat căsătorit, cu care are o relaţie. După mutarea părinţilor "la casă", rămâne să locuiască singură într-un apartament cu patru camere şi se hotărăşte să-şi ia un câine - dorinţa ei din copilărie.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
catalin florin olar jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
sfintii trei ierarhi 1 jpeg
image
image
image
image
image
image
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png