Așa l-au vrăjit pe Țiriac singurele femei care i-au dăruit copii!

simeon stalpnicul png
Ion Țiriac și Sophie Ayad, în 1995. Egipteanca avea o frumusețe exoticăfoto: Guliver/GettyImages

În tinerețe nu avea banii de acum, însă femeile roiau în jurul lui. Doar două au reușit însă să-i facă și moștenitori, iar acestea sunt distinsele Mikette von Issenberg, fost fotomodel, și Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană.

Ce au în comun iubirile magnatului Ion Țiriac? Sunt distinse, rafinate, frumoase și total diferite între ele. Cele trei femei care au contat enorm în viața fostului mare tenisman sunt: Erika Braedt, o fostă handbalistă a echipei Știința București, cu care Țiriac s-a și căsătorit în 1963, la 24 de ani, americanca Mikette von Issenberg, de care s-a îndrăgostit în 1974, și jurnalista Sophie Ayad, pe care a cunoscut-o în 1994, la München, pe când românul era rezident în Germania. Dacă pe prima a luat-o de nevastă, ei bine ultimele două au reușit să îi dăruiască moștenitori. Dacă privim pozele lor de odinioară, mai ales ale lui Mikette von Issenberg, care a lucrat ca fotomodel de la vârsta de 12 ani, înțelegem de ce Ion Țiriac a fost îndrăgostit-lulea. Se pare că magnatul a fost atras de femeile înalte, cu trup zvelt, mai degrabă filiform, cu picioare lungi, zâmbet misterios și ochi pătrunzători.

simeon stalpnicul png
Mikette von Issenberg a pozat pentru cele mai mari reviste de modă, de la Vanity fair, până la Voguefoto: arhivă personală/Facebook

Mikette von Issenberg, sexy la plajă, în 1975

În fotografia alb-negru, surprinsă în 1975, Ion Ţiriac (77 de ani) nu făcea plajă flancat de bodyguarzi, ca acum, ci în compania unei domnişoare blonde, cu trup ca trestia. Este vorba despre americanca Mikette von Issenberg, acum în vârstă de 67 de ani, femeia care l-a făcut tată pe Ion Țiriac pe 22 septembrie 1976. Într-adevăr, este vorba despre mama lui Ion Alexandru Ţiriac (40 de ani).

simeon stalpnicul png
În 1975 făcea plajă cu Mikette, nu cu Laurettefoto: arhivă personală

Mikette şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1974, când el era component al echipei Romaniei de Cupa Davis, iar ea fotomodel celebru, dar care nu a dorit să renunţe la carieră de dragul amorului. După ce a născut, s-a întors la Los Angeles, iar juniorul a rămas în grija mătuşii Rodica, sora lui Ion Ţiriac. Mikette s-a revanşat în perioada în care fiul ei, Ion Ţiriac, şi-a făcut studiile în Statele Unite ale Americii.

simeon stalpnicul png
Aşa arată acum Mikette von Issenberg, mama lui Ion Alexandru Ţiriacfoto: arhivă personală

Sophie Ayad arată spectaculos și la 50 de ani

Ion Țiriac a cunoscut-o pe Sophie în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania și coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart și Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar deși există o diferență de vârstă de aproape 30 de ani întrei ei, Țiriac și Sophie au avut o relație îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii, scrie adevarul.ro. Ioana (19 ani) și Karim (22 de ani), moștenitorii lui Țiriac, locuiesc la Monte Carlo cu mama lor.

simeon stalpnicul png
Așa arată acum Sophie Ayad foto: arhivă personală

Sophie și-a păstrat și acum, la 50 de ani, tonusul excelent din tinerețe și mai postează pe Twitter, din când în când, fotografii cu ea și cu cei doi copii. În 1995, când au fost fotografiți împreună în tribună, la un turneu de tenis, Sophie era o adevărată apariție, care atrăgea toate privirile cu frumusețea ei exotică.

simeon stalpnicul png
Egipteanca Sophie este o femeie foarte sexyfoto: arhivă personală
peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
peter imre corina dănilă jpg
tom hiddleston zawe3 jpg
adda tratament2 png
gabi badalau evenimente jpg
kim kardashian iulie 2022 2 jpg