Aşa se menţine la 50 de ani! Anca Ţurcaşiu, meniu de seară: spanac, sparanghel şi roşii
Anca Țurcașiu arată trăsnet la 50 de ani! Poate în special datorită stilului alimentar pe care l-a adoptat la începutul anilor ’90, atunci când a devenit vegetariană.
Anca a renunțat la carne după ce a studiat câteva cărți din străinătate, care explicau dezavantajele unui stil alimentar bazat pe carne și avantajele de a se hrăni cu legume, fructe și lactate. Atunci a optat pentru acest mod de viață, despre care ea spune că nu e pentru toată lumea, chiar dacă ea s-a adaptat din start. ”Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac, sparanghel și bruschete cu roșii! A... și un aperol spritz. Așa, de seară bună.... Îmi e foarte dor să vă îmbrățișez!”, a dezvăluit Anca prietenilor ei virtuali, în dreptul unei imagini publicate pe rețelele sociale.