Ascultă noua piesă Smiley și Delia! Din nou împreună, la 15 ani de la "Secretul Mariei"!

5 octombrie 2020
article img
Smiley și Delia lansează piesa "Ne vedem noi" Sursă foto: Arhivă personală

Delia și Smiley se reunesc după cincisprezece ani de la colaborarea pentru melodia "Secretul Mariei", iar noua piesă promite să ajungă la toate radiourile și în preferințele ascultătorilor. Premiera va avea loc luni, la ora 9.30 dimineață, cei doi artiști fiind deosebit de activi în promovarea a ceea ce ei speră să devină hitul toamnei.

Delia și Smiley lansează luni, la ora 9.30, o nouă piesă. Smiley a anunţat recent alături de iubita sa, Gina Pistol, că va deveni tatăl unei fetiţe. Artistul pregăteşte şi o prestaţie actoricească specială, urmând să fie protagonist în pelicula "Odată pentru totdeauna", regizată de Iura Luncaşu. Pe Delia o găsim jurat la noile sezoane X Factor şi iUmor pe Antena 1. Iată că cei doi artiști s-au reunit, după 15 ani de la colaborarea pentru "Secretul Mariei", pentru a cânta împreună "Ne vedem noi" , cu speranța că melodia va fi pe placul ascultătorilor și va intra în topurile muzicale. 

article img
Sursă foto: Arhivă personală

Atât Delia, cât și Smiley au promovat intens lansarea noii piese, semn că aceasta are toate șansele să se bucure de succes. ”Mâine, #5octombrie, după ora 9 puteți asculta noua piesă #NeVedemNoi la toate radiourile. Sau să aflați ce șoptesc la ureche în clipul de pe YouTube. @smiley_omul Link in bio”, a fost mesajul postat de Delia, cu o seară înainte de premiera piesei. 

article img

“Sunt fericită că în sfârșit lansam aceasta piesa. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parca îl știu de o viață. E neschimbat: mereu creativ, fericit și zambitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesa care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldura în sufletele tuturor”, declara cu entuziasm Delia.

article img

În 2005 Smiley, membru Simplu şi "Delia de la N&D" cântau împreună "Secretul Mariei".

Aceea era piesă tematică a serialului cu acelaşi nume de la Antena 1, o telenovelă care a avut mult succes la început de mileniu. "Secretul Mariei" era prima mare telenovelă românească difuzată la Antena 1 şi îi avea ca protagonişti pe Ioan Isaiu şi Anemona Niculescu, fosta membră a trupei A.S.I.A.

Gina și Smiley, de 3 ani împreună

article img
Smiley a însoțit-o pe Gina la o clinică de obstetrică și ginecologie Sursă foto: Blitz!

Anul acesta, Gina Pistol și Smiley au renunțat la discreție și, după 3 ani de relație, au început să se afișeze și ca doi îndrăgostiți, nu doar ca simpli colegi de televiziune, la posturi rivale. Locuiesc împreună în vila din Cernica a lui Smiley, sunt simpatici, au milioane de fani pe rețelele sociale, iar viața lor de cuplu este urmărită cu interes. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună și  au decis că este momentul să devină părinți.