Asia Express sezonul 4. Cine e Zarug ╚Öi cu ce se ocup─â. A ╚Öocat la "Chefi la cu╚Ťite" cu tocurile ╚Öi cu discursul

20 mai 2021
image
CIne e Zarug de la Asia Express

Zarug, pe numele real de Mihai Dan Zarug, face parte din noul sezon Asia Epress, unul dintre cele mai dure reality-show-uri ale momentului. Acesta este mai preg─âtit ca niciodat─â s─â plece ├«n cea mai mare aventur─â a vie╚Ťii sale pe ÔÇ×Drumul ├Ämp─âra╚ŤilorÔÇŁ, al─âturi de Lorelei, cea cu care formeaz─â o echip─â.

Zarug se num─âr─â printre cei 18 concuren╚Ťi de la "Asia Express", sezonul 4, ├«ns─â foarte pu╚Ťini ╚Ötiu cu ce se ocup─â ├«n via╚Ťa de zi cu zi ╚Öi cine este el, de fapt.

Concurentul nu este foarte cunoscut pe micile ecrane, ├«ns─â se bucur─â de un succes r─âsun─âtor ├«n mediul online, acolo unde este foarte activ ╚Öi ├«╚Öi ╚Ťine comunitatea de prieteni la curent cu cele mai importante evenimente din via╚Ťa lui.

ÔÇťMie ├«nc─â nu-mi vine s─â cred c─â m-am ├«nh─âmat la Asia Express. Acum pu┼úin timp, mi-ar fi ├«nghe┼úat s├óngele ├«n vene la ideea c─â a┼č putea face asta, diferit de data asta e c─â, atunci c├ónd am primit propunerea, am ┼čtiut din prima secund─â c─â a┼č fi regretat s─â nu o tr─âiesc. Cred c─â va fi mega fun, psihotic ┼či pe alocuri ├«nfrico┼č─âtor, ┼či mai cred ca va fi the best middle life crisis everÔÇŁ, a m─ârturisit Zarug.

Cine este Zarug, concurentul sezonului 4 Asia Express

Concurentul Asia Express a cochetat cu televiziunea, ├«ns─â a preferat s─â ├«╚Öi desf─â╚Öoare activitatea pe re╚Ťelele sociale. De╚Öi nu este o figur─â foarte cunoscut─â de public, Zarug se m├óndre╚Öte cu o carier─â ├«n lumea modei, unde este designer vestimentar.

image
Zarug și Lorelei Bratu două nume celebre în zona digital

De asemenea, ├«n anul 2018, Mihai Dan Zarug ╚Öi-a f─âcut sim╚Ťit─â prezen╚Ťa ╚Öi ├«n cadrul emisiunii "Chefi la cu╚Ťite".

Cite╚Öte ╚Öi: Asia Express sezonul 4. Cine este Lorelei Bratu, cel mai cunoscut model plus size din Rom├ónia

"Sunt designer, fac haine. Sunt o fiin╚Ť─â paradoxal─â, care ├«n propor╚Ťii de 50% ╚Öi-ar dori s─â se ascund─â acum sub scaunul ─âsta, iar cealalt─â jum─âtate ├«nclin─â spre exprimare. Singurul lucru pentru care nu a; fi venit la aceast─â emisiune este frica de penibil. (...) Tata e pe jum─âtate armean, deci ╚Öi eu am origini armene╚Öti.", a spus designerul la "Chefi la cu╚Ťite".

La cei 39 de ani, Zarug impresionează cu felul său carismatic, dar și cu stilul vestimentare extravagant. De asemenea, se bucură de peste 6.900 de urmăritori pe contul oficial de Instagram, semn că este apreciat și îndrăgit de foarte multe persoane.

Concurentul are ╚Öi un alint deosebit, prietenii ├«i spun "Papu". ├Än ceea ce prive╚Öte via╚Ťa profesional─â, Zarug a absolvit Facultatea de Drept ╚Öi a lucrat ├«n acest domeniu timp de 2 ani ca jurist, ├«ns─â ╚Öi-a dat seama c─â nu este pentru el acest lucru.

"Primul meu brand a fost dedicat b─ârba╚Ťilor, pentru c─â am vrut s─â fiu diferit de toat─â lumea. M-am g├óndit s─â fac o mod─â pentru b─ârba╚Ťi exact a╚Öa cum ├«mi place mie, chiar dac─â aveam numai cliente femei. ├Äntr-un final a trebuit s─â renun╚Ťa la aceast─â idee ╚Öi s─â m─â adresez ├«n mod direct femeilor. La mod─â este pentru mine ├«ntotdeauna personalitatea ╚Öi autenticul.", a mai ad─âugat el.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
femeie care numara bani jpeg
alina puscas png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea si cabral
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg