Asistenta sexy, operată la nas pe pilele lui Tuncay?

simeon stalpnicul png
Asistenta lui Tuncay a pus pe jar căsnicia „zânei”Foto: Click!

Divorţul dintre Andreea Marin (41 de ani) şi Tuncay Öztürk (30 de ani) a readus-o în prim-plan pe asistenta medicului fizioterapeut, cu care acesta lucrează la clinica din Primăverii.

Sandra (25 de ani) a fost pozată în compania lui Tuncay, fie la cumpărături, fie în maşină, pe post de şofer personal. Tănăra din Râmnicu Vâlcea are un fizic de invidiat şi un chip plăcut, atuuri suficiente pentru ca orice bărbat să o placă. De aceea e şi bănuită că ar fi “şubrezit” mariajul dintre Marin şi Tuncay.

simeon stalpnicul png
nasul i-a fost “reparat” de medicul turc Sukru Yazar, de la clinica Acibadem, din Istanbul, bun prieten cu Tuncay

Pe Facebook, Sandra îşi etalează trupul subţirel, dar şi noul năsuc, operat anul trecut. Nu a fost o rinoplastie de fiţe, ci de nevoie, pentru că blonda a trecut printr-un coşmar în dimineaţa zilei de 4 iulie 2015, când a fost agresată la ieşirea dintr-un club. “Eram cu prietena mea şi aşteptam taxiul. Individul a venit şi s-a luat de ea. Eu doar i-am zis să ne lase în pace, iar el m-a lovit cu piciorul în faţă. Imediat a fugit”, a povestit Sandra la PRO TV. Coincidenţă sau nu, nasul i-a fost “reparat” de medicul turc Sukru Yazar, de la clinica Acibadem, din Istanbul, bun prieten cu Tuncay. Se pare că fostul soţ al “Zânei” a pus o vorbă bună. 

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
IMG 3985 JPG
Aura B      Que bueno esta esto jpg
olivia newton john jpeg
anca serea fiica jpg
Alexia Eram (3) jpg
nicole cherry instagram 2 jpeg