Asta da izolare! Terasa Danei Rogoz arată ca o vacanță all-inclusive. Imagini din casa vedetei

Ultima actualizare:

    Dana Rogoz și soțul ei, cină romantică pe terasă. În fundal, micuțul Vlad îi fotografiazăfoto: Facebook
Dana Rogoz și soțul ei, cină romantică pe terasă. În fundal, micuțul Vlad îi fotografiazăfoto: Facebook

Este însărcinată în 35 de săptămâni, va aduce pe lume o fetiță, însă Dana Rogoz nu a stat locului o clipă. A și avut însă un motiv întemeiat: și-a transformat casa într-o adevărată bijuterie imobiliară, iar terasa, absolut splendidă, îi face izolarea mai ușoară.

Actrița este foarte mândră de casa în locuiește, situată în zona Grădina Icoanei din București, și pe care a terminat-o, în sfârșit, după șapte ani, de aranjat și de mobilat. Dana Rogoz (34 de ani) i-a făcut fiului o camera de poveste, apoi a trecut la superba terasă, un loc ideal, acum, pentru perioada obligatorie de izolare.


    foto: Facebook
foto: Facebook

"Câştig salariu de la 8 ani şi deci am investit în reparaţii tot ce am câştigat în 25 de ani de carieră", spunea Dana Rogoz pe propriul blog. Dana și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, şi-au achiziţionat, în urmă cu șapte ani ani, o casă veche, construită în anul 1900,  într-un cartier central din Capitală, mai exact în zona Grădina Icoanei. Imobilul nu a costat foarte mult, însă renovarea a fost una anevoioasă. Nerăbdători să locuiască în noul cuibuşor, cei doi soți s-au mutat în partea de casă care a fost terminată prima oară.


    foto: Facebook
foto: Facebook

“Am început să aranjăm casa după ideile noastre şi pot spune că a durat destul de mult, pentru că lucrările mergeau greu. Am ajuns în punctul în care ne dorim să terminăm cât mai repede. Vrem să o mobilăm aşa cum visăm noi. Am moştenit ceva mobilă veche de la bunica mea", ne povestea Dana Rogoz.

Casa cu un etaj are o mansardă, două dormitoare, un living, un birou şi camera lui Vlăduţ. Înainte, pe terasă nu avea mare lucru, doar o băncuță și multe flori, însă acum Dana a avut grijă să fie mobilată ca la carte. Are hamac, leagăn pentru fiul ei, masă și scaune, flori în jardiniere sau suporturi speciale, astfel încât locul pare decupat dintr-o destinație perfecta de vacanță. Mai multe imagini, aici.

Citește și:

Dana Rogoz, în aceeași rochie ca la prima sarcină, tot în 34 de săptămâni. Găsiți diferențele!

Dana Rogoz a amenajat deja camera copiilor. Arată superb!

image
image
image
image
image
image
Cleopatra Stratan e foarte încântată de colaborarea și prietenia cu soția lui Valentin Sanfira
banner anca badiu png
"Ne e bine de 14 ani încoace", spune Dan Cruceru despre jumatatea lui
aplicatii de spionaj jpeg
banner iosif rotariu png
banner georgiana lobonț png
Mihai Traistariu are 6 apartamente la mare Colaj Click!
adelina pestritu jpg