Asta îi va aduce aminte mereu Ancăi Badiu de fratele ei! Obiectul de care Mircea nu se despărţea niciodată | EXCLUSIV

Ultima actualizare:
Mircea Badiu purta pe arătător un inel care acum a ajuns pe degetul surorii sale
Mircea Badiu purta pe arătător un inel care acum a ajuns pe degetul surorii sale

În urmă cu două săptămâni o veste şoc avea să o dărâme pe Anca Badiu ( 36 de ani). Fratele ei, Mircea, care se afla în vacanţă în Spania, era găsit fără suflare pe plajă, cauzele morţii fiind necunoscute. În urmă cu trei zile fosta solistă a trupei Class şi-a condus fratele pe ultimul drum, după ce a făcut demersuri ca trupul neînsufleţit al bărbatului să fie adus în ţară. A purtat un obiect de care fratele ei era nedespărâit, iar asta parcă i-a mai dat putere.

Anca Badiu este în continuare sub tratament medicamentos pentru a trece peste drama din familia ei. Artista este devastată după ce fratele ei Mircea, care avea 43 de ani, a murit în urmă cu două săptămâni în Spania. Imediat ce a primit cumplita veste, cântăreaţa a făcut toate demersurile pentru a afla ce s-a întâmplat şi pentru a-şi înmormânta fratele. În urmă cu doar câteva zile, artista a primit un pachet în care se aflau toate lucrurile fratelui său. Între acestea, un inel pe care bărbatul îl purta de mai mulţi ani pe arătătorul de la mâna dreaptă şi două şiraguri de mătănii pe care Anca i le dăduse chiar înainte de vacanţă, simţind parcă faptul că fratele ei avea nevoie de ele.


    Mircea Badiu purta pe arătător un inel care acum a ajuns pe degetul surorii salefoto: arhiva personală
Mircea Badiu purta pe arătător un inel care acum a ajuns pe degetul surorii salefoto: arhiva personală

"Am rămas şocată că s-au întors tot la mine. El îmi spunea că nu le poartă pe amândouă, dar eu am insistat să le ţină. Astăzi (21 august) era ziua lui. Nu ştiu cum va trece pentru mine. Merg în fiecare zi la biserică să citesc acatistul pentru cei adormiţi. Sunt foarte tristă. Mi-e foarte dor de el. Era un băiat extraordinar. Inelul lui îl port eu acum, exact pe acelaşi deget. Este reglabil. Eu nu purtam astfel de bijuterii", a povestit Anca Badiu pentru Click!.

Artsita a mărturisit că a vorbit cu fratele ei chiar înainte cu doar câteva ore să se întâmple nenorocirea."Am înregistrat o piesă pe care Mircea a ascultat-o chiar în noaptea în care a murit. Înainte să se întâmple, am vorbit la telefon şi eu eram la studio. I-am pus să audă şi i-a plăcut. Melodia pe care o voi lansa va fi în memoria lui", ne-a spus artista. 

Mircea Badiu a murit la 7 august. Tânărul plecase din ţară ca să sărbătorească promovarea în funcţia de asistent manager. În seara dinainte să moară subit, Mircea a petrecut într-un club spaniol. Sora lui a primit tragica veste prin telefon şi nici acum nu şi-a revenit din şoc. Problemele din ultimii ani i-au şubrezit serios sănătatea artistei. Fosta componentă a trupei Class s-a luptat cu depresia şi cu kilogramele în plus, iar acum stă cu medicamentele în geantă pentru a nu claca. 

image
image
image
image
image
image
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net