Atmosfera s-a încins la «Vocea României»! Tudor Chirilă a rămas în boxeri: «Irina, uită-te, că pierzi șansa!»

image
Tudor Chirilă a demonstrat încă o dată că nu are inhibiții

Lucrurile au luat o turnură amuzantă vineri seară, 27 septembrie, la „Vocea României”, acolo unde show-ul s-a încins, iar jurații și-au „făcut de cap”. Un concurent mai dezinvolt a reușit să trezească și în doi dintre cei patru jurați ai emisiunii lipsa de inhibiții, iar ce a ieșit ulterior e istorie.

În ediția de vineri, Tudor Chirilă s-a dezbrăcat și a rămas în lenjerie intimă, scenele „fierbinți” desfășurându-se după prestația concurentului Gabriel Tora. Tudor Chirilă și Horia Brenciu, „nebunii” pupitrului de juriu, au fost puși pe șotii în momentul în care bărbatul care a concurat le-a spus că este de profesie pictor. 

image
Tudor a renunțat rapid la tricou și pantaloni

Întrebat ce preferă să picteze, acesta a intrat în jocul juraților și a răspuns: cai și bărbați nud. Jurații au continuat, întrebându-l pe concurent pe care dintre ei i-ar dezbrăca....pentru pictură, bineînțeles.

image
Ulterior, și Horia Brenciu s-a alăturat show-ului

Concurentul a răspuns cu amuzament: „pe toți”, însă doar Tudor Chirilă a fost cel care chiar a luat provocarea în serios. În doar câteva secunde, tricoul și pantalonii juratului au zburat imediat prin platou, actorul rămânând în boxeri. Complet lipsit de inhibiții, Tudor a rămas la propriu în chiloți pe scenă, moment în care i-a intrat în joc și Brenciu. Pentru că bărbatul care a cântat a spus că pictează „și cai”, cântărețul a acceptat bucuros noua postură, lăsându-se „călărit” de Tudor Chirilă, făcând deliciul publicului. 

image
Ulterior, și Horia Brenciu s-a alăturat show-ului Foto: Captură Video Pro TV

„M-am dezbrăcat și pentru salariu…”, a spus Tudor Chirilă amuzat, după ce a rămas în lenjerie intimă. „Uită-te, Irina, că nu știi ce pierzi…”, i-a spus el Irinei Rimes, care își pusese mânile la ochi și intenționa să plece cât mai departe de scena „erotică”. „Nu mi-am imaginat că Tudor Chirilă o să-l călărească pe Brenciu”, a spus și Smiley. 

Alina Sorescu (9) jpg
Angelina Jolie (2) jpg
gina pistol playboy 3 webp
Ana Maria Margean 2 jpg
FotoJet (2) jpg
anca dinicu (2) jpg
alec baldwin jpeg
lama margherita clejani fulgy jpg
image
image
image
image
image
image
alec baldwin jpeg
Alina Sorescu (9) jpg
gina pistol playboy 3 webp
foto6 visuri la cheie 2014 jpg
florin salam petrecere jpeg
FotoJet (6) jpg