Au apărut primele imagini cu noua concurentă de la Exatlon care i-a luat locui Ancăi Surdu


    Eaxtlon
Eaxtlon

Anca Surdu a fost nevoită să părăsească competiția Exatlon din motive medicale, iar de curând au apărut primele imagini cu noua membră a echipei „Faimoșilor”. Colegii de echipă par că au integrat-o perfect, iar ea deja a început să facă față tuturor probelor din competiție.

Anca Surdu a întâmpinat mai multe probleme dermatologice pe parcursul competiției, iar medicii i-au spus că nu mai poate rămâne în joc, mai ales în expunerea la soare. Astfel că, iubita artistului Silviu Pașca a fost nevoită să părăsească Exatlon pentru a-și proteja pielea. 

Noua membră a echipei Faimoșilor a fost surprinsă de camere, iar în ediția difuzată pe 1 aprilie, ea va apărea pe micile ecrane.


    Noua membră a echipei FaimoșilorFoto Wowbiz.ro
Noua membră a echipei FaimoșilorFoto Wowbiz.ro

Anca Srudu a mărturisit pentru KanalD cât de mult îi ipsește competiția Exatlon și a explicat cât de rău îi pare că din cauza acelei probleme, ea a trebuit să părăsească show-ul.

„Deja îmi lipsește Exatlon. Mi-am propus să nu plâng. E un moment  foarte emoționant, nu mi- am văzut familia de atât timp. Dar zâmbesc, cum v-am obișnuit. Mi-e dor să fiu prezentă pe traseu. Să fiu acolo cu echipa mea. E unică această experiență. Acasă o să am iar confort, dar deja îmi lipsește tot ce era acolo (…)  

Mă oftic foarte tare din cauza acestei probleme de sănătate. Dar sănătatea e pe primul loc, am ascultat sfatul medicului. Dulciuri!”, a fost emsajul transmis de Anca Surdu după eliminare. 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg