Au cântat la pian cu organul genital! Moment de exhibiționism la “iUmor”

simeon stalpnicul png
Cei doi tineri de la Classical BrothersFoto: Antena 1

Duminică seara, la emisiunea “iUmor” de la Antena1, fanii emisiunii au avut parte de un moment incredibil. Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo au fost “şocaţi” de un moment special în care doi tineri au cântat la pian cu... organul genital!

Moment de maximă audienţă la emisunea “iUmor” de duminica trecută, 12 martie, când doi tineri suedezi au intrat în scenă. Ei trebiau să cânte la pian și nimic nu trăda ce urma să se întâmple. 

După ce au avut un scurt dialog cu Mihai Bendeac și i-au făcut o poză Deliei „pentru inspirație”, aceștia şi-au dat pantalonii jos, apoi chiloţii şi au început să cânte cu penisurile la pian.

Momentul i-a uimit pe cei trei juraţi dar şi pe spectatorii din sală. Cu toate acestea, dacă ne amintim bine, sezonul trecut a mai fost un invitat, Brent Ray care l-a pictat cu penisul chiar pe juratul Mihai Bendeac.

Invitaţii scandinavi au cântat atât de pine cu propriile organe genitale încât i-au stârnit pe toţi juraţii, care nu au mai contenit cu întrebarile după ce au terminat de prestat. Am aflat astfel că cei doi se numesc Daniel (27 de ani) şi Sebastian (26 de ani) şi că nu sunt în realitate fraţi, aşa cum îşi spun în numele de scenă. Cei doi au venit, au făcut show şi au surprins. Aceştia nu sunt singurii care fac astfel de show-uri, inspirându-se de la emisiunea “Grecii au talent”.   

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
anca serea jpeg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png