Au dat lovitura! Șase artiști români au ajuns pe coloana sonoră a celor mai tari filme de la Hollywood

Ultima actualizare:

    Alexandra Stan este fericită în noua relaţie amoroasăfoto: arhiva personală
Alexandra Stan este fericită în noua relaţie amoroasăfoto: arhiva personală

Muzica românească a ajuns şi la Hollwood. Mai mulţi muzicieni au ajuns peste hotare cu piesele lor, unele dintre acestea fiind folosite în producţii de cinema cu buget mare. Click! îţi spune care sunt producţiile românești de pe coloana sonoră a celor mai cunoscute filme de la Hollywood.

Cel mai recent exemplu este cel din mult comentata peliculă „Fifty Shades Darker”. După ce au lucrat cu Inna, românii Marcel Botezan și Sebastian Barac au compus cea mai recentă piesă a artiștilor internaționali Nicki Minaj și Nick Jonas, care se numeste “Bom Bidi Bom” si este inclusă pe coloana sonoră a filmului. Piesa este compusă în studiourile Global Records de Marco & Seba și de Breyan Isaac, unul dintre cei mai cunoscuți compozitori din lume cu melodii realizate pentru staruri internaţionale precum David Guetta, Flo-Rida, Pitbull sau Kesha. Piesele incluse pe coloana sonoră a primului film din seria “Fifty Shades of Grey” au fost de un real succes în întrega lume: “Love me Harder” – The Weeknd & Ariana Grande, “Love Me Like You Do” – Ellie Goulding, iar acum a venit şi rândul românilor noştri să dea lovitura cu noua piesă pe care o puteţi asculta în continuare.

Mario Joy, pe coloana sonoră a filmului «Furios şi iute 8»

Din ianuarie 2015, în toate difuzoarele răsună piesa “California” şi puţini au ştiut, iniţial, că este cântată de românul Mario Joy, pe numele lui adevărat Marius Nicula Dumitru. Are peste 14 milioane de vizualizări pe YouTube, iar de curând a ajuns şi la Hollywood, căci a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului “Furios şi Iute 8”, care îl are pe   Vin Diesel în rolul principal. “De când am făcut piesa, ne gândeam că s-ar potrivi pentru acest film, iar cei care mă reprezintă (n.r. casa de producţie Ultra Records) au trimis piesa la Universal Pictures, în SUA. A fost acceptată, dar contează foarte mult dacă la montaj se va potrivi cu acţiunea filmului, noi suntem optimişti”, ne-a declarat Mario Joy. Solistul speră să ajungă să filmeze şi un nou videoclip, în California, alături de protagoniştii seriei “Furios şi Iute”. Filmul va avea premiera pe 14 aprilie la Hollywood şi solistul speră că va ajunge la eveniment.  

Piesa Innei într-un film cu Jude Law

A lansat mai multe hit-uri de-a lungul timpului, iar unele dintre piesele ei au fost folosite drept coloană sonră pentru mai multe filme de la Hollywood. „Cola Song” a fost prima piesă a Innei care a fost folosită într-un film, în anul 2015, în pelicula „Spy”, în care joacă Jude Law şi Melissa McCartty. În acelaşi an, melodia „Good Time” apare pe coloana sonoră e filmului „Pitch Perfect 2”.     

Dan Balan face ravagii cu „Dragostea din Tei”

Fostul component al trupei „O-Zone” a ajuns la Hollywood cu piesele sale. Astfel că, Dan Bălan are nu mai puţin de opt melodii care s-au folosit în filme sau seriale. Prima piesă folosită pentru un film a fost în 2009 pentru „The Hangover” – „Mahmureala”, iar aceasta s-a numit „Live Your Life”. Aceeaşi melodie s-a mai auzit în 2010 la o emisiune de-a lui Jimmy Fallon, iar apoi în 2015, în comedia „Daddy’s Home” cu Will Farrell şi Mark Whalberg în rolurile principale. Următoarea piesă care a făcut furori a fost “Chica Bomb” la Video Music Awards, în 2010. Apoi, aceeaşi piesă s-a auzit pe coloana sonoră a unui episod „SGU: Stargate Universe”, în 2011, şi în acelaşi an a apărut şi în filmul de desene animate „Happy Feet 2”. Iar anul trecut, piesa a apărut şi pe colona sonoră a filmului „It's Only the End of the World”, în care joacă Vincent Cassel şi Marion Cotillard.

Alexandra Stan încă face ravagii cu „Mr. Saxobeat”

Cunoscuta interpretă din Constanţa a ajuns să facă ravagii în turneele susţinute în Japonia şi Turcia. Alexandra are milioane de fani în lume şi datorită pieselor pe care le-a lansat. Iar unele din ele au ajuns şi la Hollywood. În 2011, melodia „Mr. Saxobeat” a ajuns pe coloana sonoră a unui episod din serialul „Made in Chelsea”. Apoi, pe aceeaşi piesă s-a dansat în emisiunea “Dancing with the Stars” în 2012. În 2014 Alexandra a cântat piesa "Sóc forta" în emisiunea “La Marató de Tv3”, dar aceeaşi piesă este folosită şi în documentarul “Ritmes del cor”. 

image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner oana roman png
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image
actualitate.net