Au făcut coadă la doctor după ce au sărit în cap. Click! îţi prezintă bilanţul răniţilor de la «Splash! Vedete la apă!» EXCLUSIV


    Lidia Buble -  otită bilaterală. Înainte de a sări, solista  şi-a pus vată şi gumă  de mestecat în urechi, ca să  nu-şi spargă timpanul
Lidia Buble - otită bilaterală. Înainte de a sări, solista şi-a pus vată şi gumă de mestecat în urechi, ca să nu-şi spargă timpanul

De acasă pare distractiv, dar când priveşti apa de la o înălţime de 10 m situaţia se schimbă radical. Deşi le-au tremurat genunchii de frică, concurenţii-VIP au sărit în bazin, iar unii dintre ei s-au paradit grav. Click! îţi arată bilanţul răniţilor de la “Splash! Vedete la apă!”

Onorariile cuprinse între 2.000 şi 6.000 € au fost atractive pentru cele 40 de vedete, care au acceptat să sară în cap pentru premiul de 3.000 €, la bazinul olimpic de la Bacău. Pe lângă satisfacţii au avut însă parte şi de momente cumplite. Solista Lidia Buble (22 de ani), iubita prezentatorului TV Răzvan Simion, a făcut o otită bilaterală şi, pentru că exista riscul să-şi spargă timpanul din cauza inflamaţiei şi a presiunii apei, medicii i-au recomandat să nu mai facă saltul în bazin. Lidia n-a vrut însă să renunţe.

“Durerile erau mai mari la urechea dreaptă. Mi-am astupat urechile cu vată şi gumă de mestecat şi am sărit. Două săptămâni am fost sub tratament cu antibiotice, dar acum sunt bine”, a declarat Lidia.

Şi Kamara (38 de ani) a avut probleme cu ambele urechi. “Cu stânga nu mai auzeam absolut deloc, intrasem în panică. Am fost la spital, mi s-au aplicat nişte proceduri şi am rezolvat problema. Din fericire, nu am avut nevoie de vreun tratament cu antibiotic”, ne-a lămurit solistul de la Alb Negru.

Şerban Copoţ: «Am stat 11 zile pe antibiotice»

Şerban Copoţ
Şerban Copoţ

Fostul solist de la Animal-X s-a lovit destul de tare în zona feţei şi şi-a învineţit ochiul stâng. “La antrenamente, am întins coarda mai mult decât trebuia şi m-am accidentat urât. M-am lovit pe partea frontală şi m-am învineţit în zona ochilor. Sunt foarte deprimat, am prins frică”, s-a plâns Şerban Copoţ (34 de ani). De asemenea, el a făcut şi otită şi a avut nevoie de tratament: “Am stat 11 zile pe antibiotice“.

Paula Chirilă: «Am simțit cum mi s-a tăiat spatele în două»

Paula Chirilă
Paula Chirilă

În această seară, la Antena 1, o vom vedea bandajată şi pe actrița Paula Chirilă (40 de ani). “În timp ce executam o săritură la antrenament, am făcut o hiperextensie, am simțit cum mi s-a tăiat spatele în două și am ajuns la spital. Am niște dureri groaznice, am luat un pumn de pastile, mi s-au făcut și injecții”, a declarat Paula. Cum în semifinală fiecare concurent va trebui să sară alături de un apropiat, rudă sau prieten, Paula îl va avea lângă ea pe Alex, antrenorul ei de fitness.

Emilia Ghinescu: «M-am ales cu o pungă de sânge sub ochi»

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu

În prima semifinală, care se va difuza mâine, de la ora 20.30, la Antena 1, vom vedea accidentarea-horror a Emiliei Ghinescu (37 de ani). „La antrenamentele dinaintea filmării, în timp ce executam o săritură, am căzut pe spate şi m-am lovit cu genunchiul în pometele stâng. Lovitura a fost foarte puternică, locul s-a învineţit ba, mai mult, s-a făcut o pungă de sânge sub ochi. Medicul mi-a recomandat să merg la spital, ca să îndepărteze acel sânge adunat acolo”, a mărturisit solista de muzică populară.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre