Au găsit cruci şi inimioare în cartofi şi în castraveţi!


    Mircea Radu: ”Asta minune,  nenică, nu bazaconii!”; Leo Iorga: ”Minune,  am găsit o cruce!”; Paula Rusu: ”Pun cartoful în  vitrină sau ajunge în sfânta ciorbă? ”
Mircea Radu: ”Asta minune, nenică, nu bazaconii!”; Leo Iorga: ”Minune, am găsit o cruce!”; Paula Rusu: ”Pun cartoful în vitrină sau ajunge în sfânta ciorbă? ”

Mare le-a fost mirarea celor trei vedete să constate că, în legumele pe care tocmai se pregăteau să le devoreze la prânz, erau diferite simboluri. În timp ce Mircea Radu şi Leo Iorga cred că e un semn divin, mai realistă de fel, fosta vedetă de la RTV, Paula Rusu, doar s-a amuzat de situaţie.

Recent, Mircea Radu (48 de ani) s-a trezit cu o ditamai surpriza. Fosta gazdă a emisiunii ”Din dragoste”, pe care a prezentat-o la Antena 1 până în 2010, a găsit o gaură în formă de inimioară într-un castravete murat. Plăcut surprins, el a făcut repede legătura cu titlul producţiei tv în urma căreia a cunoscut celebritatea şi, bucuros nevoie-mare, şi-a postat fotografia pe Facebook. Alături de imagine, a adăugat şi un mesaj amuzant: ”Când apare în castraveciorul acru o inimă, asta minune, nenică, nu bazaconii!”. În ceea ce-l priveşte pe Leo Iorga (52 de ani), solistul avea să descopere o cruce într-un cartof fiert. S-a gândit că ar putea fi un semn divin, în condiţiile în care, de mai bine de şase ani, se luptă cu cancerul pulmonar, aşa că s-a şi grăbit să le prezinte fanilor ”minunea”. Nu în cele din urmă, şi fosta prezentatoare de la RTV, Paula Rusu (41 de ani), a avut parte de o experienţă asemănătoare: ”Păi şi acum, eu ce fac? Cuget, chibzuiesc că e musai să iau o decizie: pun cartoful cu cruce în vitrina cu relicve sau ajunge în sfânta ciorbă?” Preotul constănţean Eugen Tănăsescu a vorbit recent pentru adevarul.ro despre aceste “minuni”: „Trebuie să deosebim dacă un fenomen este lucrarea minunată a lui Dumnezeu sau este un efect natural al legilor universale”.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png