Au îmbrăcat din nou rochia de mireasă

simeon stalpnicul png
Oana Roman, Marius Elisei și fetița lor, la petrecerea de vineri

Weekendul trecut, toată spuma show-biz-ului s-a împărțit în două, pentru a onora invitațiile la petrecerile cu ștaif ale Oanei Roman (42 ani) și Monicăi Tatoiu (61 ani), care au decis să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Oana, fiica lui Petre Roman, a serbat patru ani de la căsătoria cu Marius Elisei. Ea a purtat vineri, la aniversarea ”Nunții de flori”, o rochie crem, asemănătoare cu cea a prințesei sale, Isabela. Cheful a avut loc la un local de fițe din București, unde au fost așteptați în jur de 150 de invitați: ”Soțul meu a stat cu mine, la spital, când m-am operat, el m-a spălat, este un tată foarte bun pentru fetița noastră”, îl lăuda Oana pe Marius.

simeon stalpnicul png
Monica și Victor Tatoiu și-au reînnoit jurămintele la Biserica Visarion

Nici Monica Tatoiu nu s-a lăsat mai prejos, și, sâmbătă, ea și soțul ei, Victor, și-au reînnoit jurămintele, la Biserica Visarion, la 30 de ani de la cununie. Cu o seară înainte,  Monica Tatoiu a publicat o  fotografie de la tradiționala petrecere a «burlăcițelor». După slujba de la biserică a urmat o petrecere cu 150 de persoane, printre ei numărându-se și soliștii George Rotaru și Mariana Birică. Vedeta a purtat o rochie retro, vișinie, din America: ” Eu îi datorez multe soțului meu, mi-a organizat viața. Victor, când dansează cu mine, o face cu ochii închişi. De atâţia ani!”, a povestit ea, într-un interviu pentru OK! Magazine. 

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Alla Pugaciova FOTO Twitter
Alexander Lukașenko FOTO AFP
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda