Au început filmările pentru “Vlad” sezonul 2. Primele imagini din culise

Ultima actualizare:
Adrian este căsătorit de  zece ani cu fotomodelul  Alina Ferinceac
Adrian este căsătorit de zece ani cu fotomodelul Alina Ferinceac

Veste mare pentru fanii serialului „Vlad” de la PRO TV! Luni, 27 mai, echipa a demarat producţia celui de al doilea sezon al îndrăgitei pelicule. Actorii din rolurile principale au publicat în premieră pe reţelele sociale imagini de la filmări, iar regizorul Jesus del Cerro a postat şi el un mesaj în care confirmă acest lucru!

Abia s-a încheiat difuzarea la PRO TV a primului sezon din îndrăgitul serial „Vlad”, iar actorii din rolurile principale şi-au reluat lucrul pentru cel de-al doilea set de aventuri pe care sperăm să le revedem în această toamnă.

Adrian și Diana Sar,  colega lui
Adrian și Diana Sar, colega lui

Adrian Nartea (38 de ani) şi Diana Sar (24 de ani) au filmat în zona staţiei de metrou Timpuri Noi şi apoi în apropierea Sălii Polivalente şi au anunţat pe paginile lor de Facebook şi Instagram prin fotografii şi mesaje care i-au bucurat foarte mult pe fanii lor înfocaţi.

Adrian Nartea a tras  deja primele cadre
Adrian Nartea a tras deja primele cadre

Ştefan Iancu (Răzvan) şi George Piştereanu (Tibor) ne-au arătat şi ei imagini de unde au filmat, dar de pe platouri, din culise. Din rulotele utilate cu de toate pentru actorii care au de fimat şi apoi trebuie să se odihnească.

S-a filmat şi la Timpuri Noi

Au acolo paturi, bucătărie şi tot ce e nevoie pentru a se relaxa pentru o zi de filmare obositoare.

Pe platourile de filmare  este mare forfotă
Pe platourile de filmare este mare forfotă

Pe clachetele folosite pentru filmări de cei din echipă a fost trecut un nou nume care va colabora cu Jesus şi echipa lui: Alex Fotea care a lucrat şi la „Pariu cu viaţa” şi alte producţii de succes. Regizorul Alex Fotea este căsătorit cu Alexia Talavutis, fosta membră în LaLa Band şi actriţă şi poate va juca şi ea în noul sezon al producţiei. Distribuţia s-a păstrat în mare parte şi sperăm ca în noul sezon să avem parte şi de alţi actori, şi de mai multă acţiune. Echipa şi-a văzut de filmări chiar dacă au apărut mulţi curioşi care se uitau la ce se întâmplă acolo unde era strânsă lumea. Sperăm ca noul sezon să debuteze la PRO TV în această toamnă, să continue povestea din punctul în care a rămas, să aducă noi aventuri, dar şi poveşti de dragoste surprinzătoare.

Îi oferă soției o vacanță romantică, de ziua ei de naștere


    Adrian este căsătorit de  zece ani cu fotomodelul  Alina Ferinceac
Adrian este căsătorit de zece ani cu fotomodelul Alina Ferinceac

Îndrăgitul actor Adrian Nartea (38 de ani) din serialul „Vlad” are de 10 ani o căsnicie fericită cu fermecătoarea Alina Ferinceac (34 de ani), model de succes. Ea şi-a aniversat ziua pe 27 mai, motiv de petrecere pentru cei doi. Însă actorul a avut o zi încărcată: dimineaţă a început filmările la „Vlad”, iar seara a fost invitat la Premiile UCIN. „Am avut o zi plină, pregătim sezonul doi despre care nu putem spune mai multe. Sezonul doi din... «Familia Nartea», respectiv copilul numărul doi. E de urmărit, depinde cum mă comport în sezonul doi. Să fii rău e sexy. Am venit la gală, dar vom avea weekend-ul următor doar pentru noi doi. Nu ştim încă unde, dar fără Mara (3 ani), o călătorie doar noi doi”, ne-a spus Adrian Nartea. Iar Alina ne-a mai mărturisit că, dacă i s-ar oferi un rol în sezonul doi din „Vlad”, n-ar refuza: „Nu ştiu dacă, fiind model, sunt bună și de actorie”. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net