Au început galele live la X Factor! Cine trece în următoarea etapă

9 decembrie 2016
article img
Galele live la X Factor au început vineri, 9 decembrie

Au început galele live la X Factor. Au fost câteva zeci la început, însă numai nouă concurenți au oportunitatea să urce pe scenă în edițiile finale ale concursului. Cei patru jurați, Ștefan Bănică, Delia, Carla și Horia Brenciu au rămas cu câte două persoane în echipă fiecare.

Emoții, tensiune și multă așteptare. Acestea sunt cuvintele cu care pot fi descrise galele live la X Factor, unde prestațiile concurenților sunt urmărite în direct de telespectatori. Iată cine are ocazia să lupte mai departe pentru marele premiu, după ediția de vineri, 9 decembrie, a talent-show-ului.  

Cine merge mai departe după prima gală live

Șase concurenți au fost salvați în prima gală live la X Factor, și trimiși în semifinală de votul publicului: Alex Mladin, Raul Eregep și Emilian Nechifor, din echipa Deliei, Izabela și Olga, din echipa lui Carla, și Loredana Anghelace, din echipa lui Horia. Niciun concurent din echipa lui Ștefan Bănică nu a fost salvat, ci, dimpotrivă, trupa Apollo a părăsit competiția. La duel au intrat fetele de la 3 O’Clock, mentorate de Ștefan Bănică, cu Marcel Roșca, din echipa lui Horia Brenciu. Toți concurenții lui Ștefan Bănică au fost eliminați, astfel că duelul a fost câștigat de Marcel.

article img
Raul Eregep a deschis galele live la X Factorfoto: captură video Antena 1

Galele live la X Factor au fost deschise de un concurent din echipa Deliei. Raul Eregep a fost primul care a urcat pe scenă, și a interpretat melodia „Mulțumesc, iubită mamă”. Momentul a fost unul emoționant, aducându-i pe jurați și pe prezentatori până la lacrimi.

article img
La sfârșitul melodiei, Raul a mers și și-a îmbrățișat mama, care se afla în publicfoto: captură Antena 1

La sfârșitul interpretării, Raul a mers către mama lui, care se afla în public, și a îmbrățișat-o. 

article img
Trupa Apollo a avut un moment personalizat în galele live la X Factorfoto: captură Antena 1

Deși Ștefan Bănică nu era prezent, următorii pe scenă au fost concurenții din echipa lui, Oscar și Miruna din trupa Apollo. Cei doi au interpretat melodia lui Smiley, „Pierdut buletin”, însă așa cum ne-au obișnuit, au avut un moment personalizat. „Au dat toată energia de care au fost ei în stare. Vreau să spun că Oscar a făcut versuri, sunt versurile lui, mesajul lui, iar Miruna mi se pare că a făcut multe progrese, e o luptătoare”, a spus Crina Mardare, care le-a comentat prestația în locul lui Ștefan Bănică.

article img
Marcel Roșca a interpretat o melodie a Deliei în galele live la X Factorfoto: captură Antena 1

A urmat apoi Marcel Roșca, din echipa lui Horia Brenciu. Acesta a cântat melodia Deliei, „Pe aripi de vânt”. „Atât de bine i-a venit piesa asta... zici că a fost scrisă pentru tine, pe bune, perfect!”, i-a spus Delia. „E o piesă foarte grea și o piesă greu de reinterpretat (...), e destul de dificil să o transformi cumva interesant, să vii cu ceva nou”, a mai spus jurata, vizibil impresionată. 

article img
Izabela Simion a fost a patra concurentă care a urcat pe scenă la galele live X Factorfoto: captură Antena 1

Izabela Simion, din echipa solistului Carla’s Dreams, a fost următoarea concurentă care a urcat pe scenă la galele live X Factor. Izabela a cântat melodia „Cine iubește și lasă” a Mariei Tănase. „Vocea Izabelei este magnifică!”, i-a spus Horia Brenciu. 

article img
Loredana Anghelache, „Prințesa de Aur”, a cântat o melodie a trupei Holograf la galele live X Factorfoto: captură video Antena 1

A urcat pe scenă apoi Loredana Anghelace, a doua concurentă din echipa lui Horia Brenciu, cunoscută sub pseudonimul de „Prințesa de Aur”.  Loredana a interpretat melodia „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, a trupei Holograf. „A avut o evoluție atât de rapidă, bravo! E wow!”, i-a spus Delia. 

article img
Emilian Nechifor a impresionat cu melodia „Ană, zorile se varsă” la X Factorfoto: captură video Antena 1

Emilian Nechifor, din echipa Deliei, a fost următorul concurent care a urcat pe scenă în galele live la X Factor. Emilian a cântat „Ana, zorile se varsă”, melodie cu care a impresionat publicul și juriul. „O alegere care i-a pus încă o dată în evidență vocea!”, a spus Carla. „Ești triplu fabulos și toată lumea care are măcar un pic de auz muzical recunoaște asta”, a continuat cântărețul. 

article img
Olga Verbițchi a avut o prestație energică la prima gală live la X Factorfoto: captură video Antena 1

A doua concurentă din echipa lui Carla, Olga Verbițchi, a fost următoarea pe scenă. Adolescenta a apărut cu o nouă frizură, față de cea cu care i-a obișnuit pe jurați. „Constantine, Constantine” a fost melodia pe care Olga a interpretat-o în prima gală live. „Îmi place că are identitatea ei și că nu ține cont de reguli!”, a spus Delia.

article img
Fetele de la trupa 3 O'Clock, pe scena X Factor în galele livefoto: captură video Antena 1

Odată cu venirea lui Ștefan Bănică au intrat pe scenă și fetele din echipa lui, trupa 3 O’Clock. Acestea au interpretat chiar melodia mentorului lor de la X Factor, „Ce e dragostea”. „Sunt de departe cea mai frumoasă țesătură vocală a tuturor timpurilor”, a spus Horia Brenciu. 

article img
Alex Mladin a revenit pe scena X Factorfoto: captură video Antena 1

Pe scenă a urcat, apoi, un concurent pe care nu jurații l-au adus în prima gală X Factor, ci publicul. Alex Mladin, din categoria Deliei, a fost votat și adus pe scenă pentru a primi o nouă șansă la marele premiu. Acesta a interpretat melodia „Ochii ăia verzi”, a lui Randi. „Tu reprezinți cumva cel mai mare argument că publicul X Factor are capacitatea necesară să aleagă ceea ce-i cu adevărat de calitate. Așa că eu cumva și îți mulțumesc, nu doar pentru prestație, ci și pentru putere și prezență”, i-a spus Carla.

Răzvan și Dani au spus „Stop Vot” în jurul orei 23.50. Publicul l-a salvat, încă o dată, pe Alex Mladin de la eliminarea din concursul X Factor. Acesta va ajunge direct în marea semifinală. Următorul concurent salvat de public și trimis în semifinală a fost Izabela Simion, din echipa lui Carla. Și Raul Eregep, din echipa Deliei, a fost salvat de public. Următorul trimis în semifinală a fost Loredana Anghelace, din echipa lui Horia Brenciu. Următorul concurent salvat de public și trimis în semifinală este Izabela Simion, din echipa lui Carla. Și Raul Eregep, din echipa Deliei, a fost salvat de public. Delia are toți trei concurenții salvați de public, pentru că ultimul trimis în semifinală prin vot este Emilian. Ultimul concurent în această situție fericită este din echipa lui Carla, Olga Verbițchi.