Au înnebunit fetele în anii 2000, iar acum le topesc pe cele din 2022

Ultima actualizare:

Vă vine să credeţi sau nu, dar şi azi se mai ascultă în cluburi şi discoteci piese româneşti care au fost hituri în anii 2000. Mai mult, se organizează festivaluri sau petreceri ale nostalgicilor muzicii de altădată, cu piese cântate de trupele masculine de mega succes „Gaz pe Foc”, „L.A.” sau „Body & Soul”.  

Trupa „Gaz pe Foc” s-a reunit zilele trecute la Untold. La începutul anilor 2000 frângeau inimil
Trupa „Gaz pe Foc” s-a reunit zilele trecute la Untold. La începutul anilor 2000 frângeau inimil

Surpriza acestei veri a fost reunirea trupei „Gaz pe foc”. În 2022 se împlinesc 30 de ani de la fondarea trupei, care a cucerit inimile multora dintre noi cu piesele de succes, precum „Adio”, „Lasă-mă să te iubesc”, „Drumul spre inima ta” sau „OrGaZm”.

Cu aceste piese, în anii 1999-2004 frângeau inimile multor tinere care se călcau în picioare la concertele lor. Înfiinţarea trupei Gaz pe Foc a coincis cu apariţia organizaţiei Hospice Casa Speranţei. Acum, trupa s-a reunit pentru a readuce nostalgia acelor ani, dar şi pentru un scop caritabil.

Lucian Viziru, Andrei Roşu, Alin Lupşa şi Paul Panait au revenit în această vară, în formulă completă, cu scopul de a strânge cât mai multe donaţii pentru această fundaţie. Nu doar că îşi cântă vechile piese, dar au lansat şi o nouă melodie „Încă te caut”, alături de un videoclip oficial, şi au încept să susţină o serie de concerte caritabile pentru fanii lor din toată ţara.

image

„Pentru noi, Gaz pe Foc nu «s-a stins» niciodată şi am simţit că va exista un moment în care ne vom întoarce, chiar dacă pentru o perioadă scurtă. Sunt fericit că putem să ne reîntâlnim fanii, în pofida faptului că nu mai avem 20 de ani, iar copiii noştri au vârsta la care noi făceam primii paşi în muzică. Şi, fireşte, sperăm să ne ajute nevoia de implicare şi donaţiile fiecăruia dintre noi”, a spus Paul Panait.

Dar ce au făcut băieţii în aceşti ani?

Lucian Viziru (45 de ani) a luat drumul actoriei şi a jucat în mai multe telenovele «Numai iubirea», «Lacrimi de iubire», «Inimă de ţigan» şi «Regina». Apoi s-a însurat şi s-a mutat în Germania, unde a fost antrenor de tenis. De curând, a revenit în  ţară. Pasionat de sport este şi Andrei Roşu (46 de ani). După ce a renunţat la muzică, şi-a schimbat complet viaţa renunţând şi la munca de corporatist. A câştigat mai multe ultramaratoane şi a traversat înot chiar şi Canalul Mânecii. A devenit blogger, scriitor, speaker şi afacerist, implicat în multe proiecte, el lansând şi nişte programe de slăbire.

Body&Soul au concerte vara asta

„Body&Soul” se află la a doua tentativă de a reveni pe scena muzicală
„Body&Soul” se află la a doua tentativă de a reveni pe scena muzicală

Încă se mai cântă «Super femei», piesă hit a celor de la Body&Soul, adică Bogdan Dima, George Monceanu, Laurenţiu Constantin şi Florin Olteanu. Cei patru revin în atenţia fanilor cu noi surprize muzicale şi vor cânta la WeLoveMusic Festival de la Râmnicu Vâlcea, pe 18 august.

„Body & Soul o să demareze un nou proiect muzical în aceeaşi formulă şi dorim să revenim pe piaţa muzicală cu noi melodii în stilul nostru şi chiar poate şi nişte surprize, sunete şi idei noi. Anul trecut am lansat pe canalul nostru de youtube o variantă actualizată a melodiei «Super Femei» pe nume «Fetele din România».

image

Pentru WeLoveMusic Festival ne pregătim şi vă aşteptăm în număr cât mai mare ca să cântaţi cu noi vechile melodii «Super Femei», «Ne-au topit căldurile», «El şi Ea», «Hay Baby» într-un concert de aproximativ 40-45 minute”, ne-au spus băieţii, care făceau furori în 2000-2005. În 2014 au decis să ia o pauză şi s-au orientat către alte domenii. George şi-a deschis o afacere cu maţe, Laurenţiu a avut o afacere cu haine, Florin a rămas în domeniul muzical şi a compus versuri pentru diferiţi cântăreţi, iar Bogdan a încercat o carieră solo. În 2017, băieţii au mai încercat să revină în muzică, dar fără succes, aşa că s-au întors la afacerile lor, din care au câştigat mai mult decât pe scenă. Vom vedea acum dacă au mai mult noroc!

Vârciu îşi strânge băieţii din L.A. la Vâlcea

Tot în această perioadă, mai precis pe 21 august, revine şi Liviu Vârciu cu trupa fenomen L.A., tot pe scena WeLoveMusic Festival. Se vor asculta din nou piese precum «Ochii tăi», «Bate, bate inima» sau «Femeia». În 1998, se lansa trupa de băieţi L.A., formată din Liviu Vârciu, Aurelian Ciocan şi Adrian Zainea.

Se pare că Ache (stânga) nu va ajunge la Vâlcea
Se pare că Ache (stânga) nu va ajunge la Vâlcea

„Îmi amintesc că începusem cu Ache să facem nişte negative pe clapă în 1996. Cântam la baluri de boboci alături de AV37. L-am întâlnit şi pe Adi în liceu la CFR şi am zis să facem o trupă toţi trei. Să ne numim L.A.. Ne-am dus la Costi Ioniţă la studio şi am stat acolo o zi întreagă, la poartă, până ne-a lăsat să intrăm. Şi lucra pe ritmuri la piesa «Femeia» şi Ioniţă a cântat refrenul şi noi am repăit, că eram rapperi pe vremea aceea. Ne-a dat casetă şi ne-am dus la Discoteca Primo din Constanţa, unde au pus-o de 17 ori în seara aia. Toţi veneau să întrebe cine cântă. Am făcut nişte melodii tari care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o. Ne-a plesnit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, îşi aminteşte Liviu, acum, la 41 de ani.

Adi, Liviu și Ache, pe vremea când umpleau sălile cu melodia „Ochii tăi”
Adi, Liviu și Ache, pe vremea când umpleau sălile cu melodia „Ochii tăi”

Din păcate, trupa s-a destrămat la 7 ani de la lansare, doar Liviu a rămas să cânte în continuare şi a intrat cu succes şi în televiziune. Adrian şi Aurelian au preferat să se retragă din lumina reflectoarelor.

Ache (Aurelian Ciocan) s-a mutat înapoi în Constanţa, oraşul natal, unde şi-a deschis o firmă de termopane şi s-a implicat în agricultură. Adi (Adrian Zainea) a plecat la Londra, unde a urmat cursurile unui colegiu pentru a deveni bucătar, apoi s-a angajat într-un pub, după cum povestea el în urmă cu câţiva ani.

Se pare că nici de această dată reunirea nu va fi completă, pentru că la Vâlcea ar putea ajunge doar Adi alături de Liviu Vârciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net