Au lansat videoclipul cu Anda Adam direct de pe Transfăgărăşan!


    Anda Adam a filmat videoclipul pe vremea când era gravidă cu Evelin
Anda Adam a filmat videoclipul pe vremea când era gravidă cu Evelin

Cel mai recent videoclip al băieţilor de la Last Night, în colaborare cu Anda Adam, a fost lansat într-un mod cu totul inedit. Cei trei băieţi l-au „aruncat” pe o reţea de socializare, direct de la piscină, din tabăra de muzică FlyCamp.

“Wanna Love You”, videoclipul piesei băieţilor de la Last Night, în colaborare cu Anda Adam (35 de ani), a fost lansat pe 15 martie, live, pe pagina de Facebook a trupei, direct din tabăra “FlyCamp - Muzică pe Transfăgărăşan”. Evenimentul, care reuneşte mai mulţi artişti autohtoni, a avut loc în perioada 14-18 martie, la “Valea cu Peşti”. După ce au făcut baie în piscina hotelului unde au fost cazaţi, băieţii au intrat în direct cu fanii lor şi au împărtăşit puţin din atmosfera boemă de acolo. “Nu mai plecăm de aici, e de ajuns să ne uitam pe geam şi ne vin toate ideile. E un loc perfect pentru compoziţie”, ne-a declarat Felix, unul dintre membrii trupei.

Gaşca "Last Night", la munte
Gaşca "Last Night", la munte

De remarcat că acest videoclip a fost filmat înainte ca Anda Adam să nască, dar solista a fost în mare formă. În tabăra de pe Transfăgărăşan au mai fost Fly Project, Deepcentral, Deepside Deejays, Lora, Andrei Leonte, Adina de la Heaven şi Dya. Un rol activ în tabara de muzică l-a avut şi regizorul Alex Ceauşu, apropiat al celor de la Fly Records, cel care a realizat majoritatea videoclipurilor Fly Project şi Last Night. Cum de obicei lucrează pe cont propriu, fiecare la studioul lui, prima zi de tabară a fost una de adaptare pentru artiştii prezenţi, în care s-au cunoscut mai bine, au spus poveşti amuzante, au jucat ping-pong pe echipe şi au făcut plimbări pe malul lacului Vidraru. 

Băieţii au amenajat un studio, cu o vedere superbă la Transfăgărşan
Băieţii au amenajat un studio, cu o vedere superbă la Transfăgărşan

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Kanye West si Julia Fox jpg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg