Au primit în ghetuţe exact ce şi-au dorit. Moş Nicolae a fost darnic cu vedetele

image

Au fost cuminţi anul acesta! Cel puţin aşa a considerat Moş Nicolae, care le-a adus vedetelor numai cadouri frumoase şi nicio nuieluşă. Diana Bişinicu şi Julia Jianu au primit o mulţime de cosmetice şi parfumuri, Dana Savuică, iubitoare de încălţări, şi-a ridicat ghetuţele chiar din magazinul preferat, iar pentru Tavi Colen, frumoasa lui iubită a făcut un gest romantic şi i-a luat o acadea în formă de inimă.

Dana Săvuică şi-a ridicat darul direct din magazin

Soţul i-a făcut Danei Săvuică cel mai frumos cadou. I-a cumpărat o pereche de ghetuţe din magazinul preferat şi a trimis-o să şi le ia direct de acolo. Doar trebuiau probate. Ce i-a oferit ea soţului, în schimb? „Nu ceva material, dar cu siguranţă i-a plăcut mult”, spune ea, râzând, sugerând faptul că totul s-a petrecut în dormitor. 

Julia Jianu – două parfumuri

image

Soţul Juliei Jianu se pricepe la parfumuri şi de aceea o surprinde cu asemenea daruri de câte ori are ocazia. De Moş Nicolae, i-a adus chiar două sticluţe. „Noi oricum ne facem tot timpul cadouri, nu aşteptăm doar sărbătorile”, spune Julia.

Tavi Colen – o acadea în formă de inimă

image

Moş Nicolae a venit cu sacul cam gol anul acesta la Tavi Colen. Nu pentru că a fost sărac, ci pentru că pur şi simplu nu a avut timp să meargă la cumpărături. „Azi-noapte ne-am întors de la concert. Ne-am abătut pe la un târg de acadele de unde Emma mi-a luat o acadea în formă de inimă, iar eu ei una în formă de... altceva”, spune, râzând, artistul, care are mai multe speranţe în sacul lui Moş Crăciun.

Diana Bişinicu – dulciuri şi cosmetice

image

Moşul a fost darnic cu Diana Bişinicu şi se pare că ţine pasul cu moda pentru că se pricepe şi la cosmetice. I-a adus un parfum, fond de ten, ruj, creion dermatograf, gene false, precum şi multe dulciuri. „«Moşul» Cătălin ştie ce cosmetice mi se potrivesc, chiar dacă mă preferă naturală. De multe ori îl surprind, uitându-se în trusa mea de make-up să vadă ce-mi lipseşte. Eu i-am luat tot un parfum, şosete şi dulciuri, iar copilului nu vă mai spun, că lista e prea lungă”.

Pisicile lui Trăistariu i-au devastat bradul

image

image

image

A îmbodobit şi el bradul serile trecute, pentru ca în secunda doi să se aleagă praful şi pulberea de munca lui. Cele cinci pisici “din dotare” au devastat totul. Globurile au fost, pentru ele, o atracţie irezistibilă. „Am împodobit bradul. Evident, după cinci minute şi-o bere, copiii au început demolarea. Ăştia nu ratează nimic”, a scris artistul pe pagina lui de socializare. Contactat de Click!, Trăistariu a recunoscut că ştia ce-l aşteaptă, dar că a ales să facă brad tocmai pentru a avea pisicile o bucurie. „Şi acum am trei crengi rupte şi mai multe globuri pe jos. Nu am mai pus instalaţie ca să evit accidentele. Cele cinci pisici le am de doi, respectiv 7 ani. Sunt copiii noştri, dorm în pat cu mine şi cu logodnica mea. De Moş Nicolae le-am luat peşte proaspăt, preferatul lor”, a mai spus Mihai. 

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Giorgia Meloni FOTO EPA EFE jpg
Prizonieri britanici eliberați de Rusia / Foto Aiden Aslin via BBC
image
image
image
image
cub botez tort png
cub botez reghecampf caciuc png
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg